saol bıtanem 🙂) bızde burak abımızı opuyoruz......Maaşallah annesi maaşallah kuzuna🙂ALLAHIM eisrgesin bizde onu öpüyoruıs kokulu kokulu
biz geldik kızlar maşallah maşallah herşey çok iyi 1 kilo olmuş çınar paşa 35 cm olmuş allahım kocaman olmuş öpücük yolladi teyzeleri size herşey normal görünüyor su an doğum dahil ayy çok mutluyum 🙂
Hoşgeldin kuzum bende seni merak ediyodum valla bu kıs nerde diye.Ama bi ara günahını aldım hakkını helal et emi face'e giriyor da buraya gelmiyo bizleri unuttu mu ki diye🙂cnm valla zanda bulunmuşum kıs özür özür özürÖzlediğimden merak ettiğimden böyle yaptım heee hemşom bnm.Bu arada 11 gün falan şafak sayamıyom bacım bnm oğlann işi belli olmuo belki okumşsndr bizim plasentada yaşlanma ve suyumzda azalma var 34+5 den beri doğucak dye ödümz kopuyo baya sıkıntı yaşadm🙁neyse ki 37.haftadayz bakalm paşamz 18 ine kadar beklerse ne ala,ama beklemzse şafak kaç bende bilmiyom artık.Sizde baya büyümşsnz maaşallah subhanallah.Sağlıkla sizlerde sayın inşallah böyle 10 9 8 dye🙂 öptm seni de çınarımı da🙂
Cnm bnmmm hayırlı uğurlu olsun bebişin.ALLAHIM analı babalı büyütmeyi nasip etsn kız doğdu doğucak derken şafak sayarken meleğin geldi de 5 gün oldu bile🙂bize de az kaldı oğlum yamuk yapmazsa 11 günmz var.Cnm bnm maaşallah subhanallah ALLAHIM esirgesin elifini🙂
Darısı sizlere olsun inşallah cnm ALLAHIm tattırsın bu duyguyu sizlere de🙂
Sumsukcum bu süt gelme olayını eşimden öğrendm normal ama genelde eşle birlktelik sonrası olur dedi.Eşinden azıcık uzak dur kıs🙂yani eğer birlktelik devam ediyosa.Etmiyosa kendiliğinde geliyosa valla bilmiyom cnm ama endişe etme göğsünü sakın sıkma göğüs ucunu sıkmak doğum olayını tetikliyo erken doğuma sebeptir yani kızlarda duysun.Korkma cnm korkma🙂
cnm norml olması olabılır gecde yumurtlayabılırsın erkende bu yumurtlamana baglı bısey gun asırı da olur ılıskı hergunde bende hamıle kalmadan bıray once kullandım ıkıncı ayında onla hamıle kaldıgımı ogrendım 🙂))))))))))))merhaba kızlar,
bileniniz var ise bir şey soracağım. Bu ay denemelere başladık yardımcı olması için ovulasyon testi aldım normalde 30 - 31 günde bir regl olduğumdan 16.-17. gün yumurtladığımı tahmin ediyordum (nitekim hep bu günlerde kasık ağrım ve akıntım oluyordu), dolayısıyla teste 14. gün başlayacaktım. Ancak dün akşam başlayan kasık ağrısı ve bu sabah başlayan akıntı nedeniyle bu gün yani 13. gün testi yaptım. Test pozitif çıktı, ancak bana garip geldi zira bu kadar gün oynaması mümkün mü? bir de dün akşam bir deneme yapmıştık şimdi bu akşam ve yarın sabah mı tekrar yapmamız gerekiyor?? bilen var ise ve yardım ederse çokk sevinirim, şimdiden teşekkürler
saol cnm benım darısı en kısa zamanda sana olsun ıns o mutlulugu sende yasayacaksın bıtanem ....hoşgeldin cnm bebeğin ve sana sağlıklı günler diliyorum hep neşe içinde mutlu olun inşlallah
Merhaba hamişlerim hamiş adaylarım güzel annelerSheker dualarım seninle tüm evladını bekelyen annelerle Allah sana ve tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin ben buraya fazla girmesemde bilinki aklım hep burda..Lalişimm sonra seninde günlerini böyle syıcazz oyy 🙂 melodi maşallah göbiş ne tatlı olmuş Tunacım maşallah bebeğin resimlerine baktım albümde çok şeker yerim ben onu🙂 diğer tüm evlat isteyen arkadaşlarıma Allah yardım etsin umarım en kısa zamanda her kez anne olur rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın aminAllaha emanetsiniz
Canlarım merhabalar aranıza yeni katıldım ben🙂 bebek isteyenlerdenim 6 aydır deniyoruz olmuyor🙁 adet düzensizliğim de var. En son adetin 21. gününde progesteron testi yaptırdım 1,20 çıktı yani yumurtlamam olmamış🙁 10 gün sonra tekrar yapılcak en büyük duam yumurtlamamın olmuş olması ve onun döllenebilmesi🙂 ne olur bu mübarek günde siz de dua edin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamiş arkadaşlarım sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
bende 6 aylık evliyim bebek cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
kısmet canım ok ekliyorum çalışmalara devam.selamlar kızlar hayırlı cumalar herkese tunaa abla bat 29 aralık demiştim ama bu ayda olmadı bidahaki bat 20 ocak
Evet kızlar bugünkü kontrol sonrası yine oğluşmn güzel teyzoşlarına haber verme zamanı🙂nst'de sancılar çıktı biraz biraz ki artık çok normal🙂dr baktı ve hedefimz 38 i görmek inşallah dedi.Kalsifikasyon yani yaşlanma da değişklk yok suyumz 38'e yetecek kadar görünüyo bakalm eğer bi değişklk olmazsa dedi dr,yani ALLAH korusun önceden su gelmesi,kanama sancı vs falan olmazsa 18,19 gibi sezeryana alıcak..Oyy kaldı 12 gün🙂5 gün'e bir gidicem bi sonraki kontrol çarşamba günü bakalm ne deişicek..Kızlar acaip heyecanlıyım ALLAHIm izin verrse 12 gün sonra ANNE olucam benden bir parça getiricem dünya'ya...Duygularım karmakarışık anlatılmaz hele ki zaman yaklaştıkça insan daha bi başka oluyor..Dİlerim RABBİMDEN verdiği mucizye yakışır bi ANNE olurum evladıma her yönden.Dilerim RABBİMDEN burdaki bütün meleklerimiz yavrularına hayırlı zamanda kavuşur ve onlar da bnm ve diğer doğum yapanlar gibi şafak sayarlar annelik heyecanını içten içten yüreğin taaaaa derinlerinde yaşarlar..Çok tuhaf yaaaa gerçekten bunları anlatmak dile getirmek çok zor.Doğum sonrası neler yaşanıyor bebekle anne arasında bilmem ama ben şuan pamuktan bulutun üstündeyim sanki antidepresan içmiş uyuşmuş insanlar gibi ANNELİK sarhoşluğundayım.Oyy çok konuştm ama size de anlatmasam kime anlatıcam bu duyguları bu kadar??iyi ki varsınz hepinize teker teker duacıyım Seviyorusss sizi toccamannnn🙂
ay ay canım benim gününüz belli olmuş gözünaydın. şimdi nasıl heyecanlısındır tahmn edebiliyorum. hayırlısıyla inş alacaksın bebeğini kucağına. merak etme oğluşun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı🙂 biz de öptükkk sizi.cnm valla bu spinal hakknda herkes farklı söylüyo.Kimi iğnenin çok acıttığın söylüyo,kimi sıvı içeri girerken kötü olduğunu,kimi ameliyat sonrası hissizlik oldunu ve rahatsız olduklarını falan falan.Bak şimdi de sen iyi bahsediyosun🙂valla bilmiyorum ama sanırım genel olurum ben yani ameliyat süresi bana geçmez gibi geliyo.Genelde en azından uyuyosun uyanıyosun herşey bitmiş oluyo kararsızım açıkcası.Evet az kaldı balım dr'a göre 18 19 gibi giricez sezeryana ama bnm oğlanın durumu daha öncesini de gösterebilr o yüzden şafak saymıyoruz biz🙂inşallah bende doğum sonrası senn gibi herşy çok güzel geçti oğlumu kucağıma aldm darısı diğerlerine diye iletirim sizlere.
öncelikle haber verdiğiniz için çok tşkler. ben de çok merak etmştim arkadaşımızı. bebeğiniz hayırlı olsun gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün. canım mavi kedim hiç üzülmesin bebeğin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim. eşinize çok slmlarımı iletin. bebeğiniz evinize neşe getirsin...Ben Mavikedi'nin eşiyim. 1 Ocak Ptesi suyu geldiğinden alelacele hastaneye kaldırdım eşimi. Hastaneye vardığımızda suyu çok aşırı gelmeye başladı. Doktorların ve ekibin yılbaşı ertesi hazırlanıp sezaryene girmesi 2 yi buldu. Girmeden önce ultrasondan suyunun bittiğini öğrendik. 14:26 da bebişimiz dünyaya geldi. Hastanenin ve forumun yeni yıl ilk bebişi oğlumuz ALP dünyaya geldi. Babası olarak asansör kapısında çocuk doktorumuz birkaç sn oğlumu gösterdi eşimin karnından/bebişin karnından tam emin değilim sıvı aldıklarını ve tahlile gönderdiklerini söyledi. Kapı kapandı ve oğluşum yenidoğan bakım odasına küvöze alındı. eşimin operasyondan çıkışı 15:15 i buldu. Herşey normal bebeğin sağlığı iyi dendi. Ama bizim peşimizden giren bebiş de gelmesine rağmen bizim bebişimiz gelmedi odasına 🙁 Bebişimiz hakkında net bilgi alamayınca kadın doğum doktorunu aradım sonra çocuk doktoru gece tekrar hastaneye geldi. bilgi verilmemesi yüzünden doktorla ufak bir sıkıntımız oldu ancak sonra doktorun mikrop tespit ettikleri ama yüksek değerde olmadığı kontrol amaçlı olduğu ve devamında riske girmemek için böyle olduğu konusunda garanti verici konuşma geçti aramızda doktorla. eşim birkaç saat ağladı sütü de iyice azaldı. eşim birkaç kez yoğun bakım ünitesinde emzirmeye girdi yanına ancak emzirmeden öte anneyle bebişinin arasındaki duygusal bağın kurulması oldu sayılır. Daha çok ayrıntıya girmeden pazar günü başlayan maceramız zatürre şüpheli durum atladıldığından tahlillerinin temiz cıkmasından dolayı bebişimizin sürekli odamıza getirilmesiyle mutlu son buldu. bir gece yanımızda kaldı ertesi gün de kontroller iyi geçince bebişimizle dün taburcu olduk. Allaha şükür sarılık başlangıcı korkudan acıdan kaynaklı ağlamalar (ayağından kolundan iğnelerin olması koldan şırıngayla beslenmesi vs nedenler) ufak tefek huzursuzluklar harici evimizdeyiz. Gece zorlu geçse de bebişimiz yanımızda. Eşim müsait olduğunda size yazacaktır. Müsadenizle affınıza sığınarak durum hakkında bilgilendirmek istedim. Saygılarımla.
ay canımmm sen hamiş misin? çok sevindimmm🙂) hemen ekliyorum listeye hadi allah tamamına erdrsn gözünaydın..Sağol canım güzel dileklerin için, senden ne var ne yok
olabilir canım benden de arada geliyordu sakın sıktırma doktorum bana sağ demşti ama bşy çıkmamıştı ılık suyla masaj yap iyi geliyor.ya benden süt geliyo bu ne yaaaa çok garip yokmu böyle olan =(((((
ay maşallah canımm valla merak ettik sizi. gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün .tatlı kızın evinize bereket neşe getirsin. annelik gerçekten herşeye bedell🙂herkeslere merhabalar yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.. bende 2 ocak pts günü saat 10.00 da tatlı kızımı dünyaya getirdim 3500 gr 48 cm doğdu bitanecik kızım herşey yolunda çok şükür annelik çok güzel bir duyguymuş bu zamana kadar boş boş yaşamışım eşimden sonra aşık oldugum tek varlık kızımı çok seviyorum Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın Allah a emanet olun..
aman da aman çınar paşaya maşallah çok sevndim canım herşeyn normal olmasına.biz geldik kızlar maşallah maşallah herşey çok iyi 1 kilo olmuş çınar paşa 35 cm olmuş allahım kocaman olmuş öpücük yolladi teyzeleri size herşey normal görünüyor su an doğum dahil ayy çok mutluyum 🙂
canım çitosum çok tşkler aminn. inş allah sana da imzandaki gibi bir bebek nasip etsin.Merhaba hamişlerim hamiş adaylarım güzel annelerSheker dualarım seninle tüm evladını bekelyen annelerle Allah sana ve tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin ben buraya fazla girmesemde bilinki aklım hep burda..Lalişimm sonra seninde günlerini böyle syıcazz oyy 🙂 melodi maşallah göbiş ne tatlı olmuş Tunacım maşallah bebeğin resimlerine baktım albümde çok şeker yerim ben onu🙂 diğer tüm evlat isteyen arkadaşlarıma Allah yardım etsin umarım en kısa zamanda her kez anne olur rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın aminAllaha emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?