kızlar günaydın,
öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir, 2012 de tüm meleklere eşleri, evlatları (veya gelecek bebişleri) ve tüm sevdikleriyle huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.
bu ay ciddi ciddi denemeye başlıyoruz artık, ovulasyon testi falan sipariş ettim. bir şey sorucam bilen var ise; benim adetim, 30 -31 gün sürüyor, sanırım 16. gün gibi yumurtlama oluyor (kasık sancılarım ve akıntım oluyor bu günde) sizce teste ne zaman başlayayım, ve tabi denemelere kaçıncı gün başlamalıyım? yumurtlama her ay farklı bir günde olabilir mi? veya bir ay olup diğer ay hiç olmayabilir mi? Ayyy inşallah işe yarar çok heyecanlıyım 🙂
öpüldünüz hepiniz
Güzel dileklerin için öncelikle teşekkür ederim...
Bu ovulasyon testlerinden bende çok kullandım ama bende işe yaramamıştı, bu testler ile ilgili melodiye bir sor istersen sanırım o çift çizgiyi yakalamıştı... Ama bana göre 14. gün başlamalısın testlere ve hergün yapmalısın, ayrıca yumurtlama heray aynı günde olmayabilir, 1-2 gün oynabilir...
aldık bile canım hg aramıza. adet tarihini ekliyorum listemize inş uğur getirir🙂Arkadaslar bende bebek sahibi olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız
ay canım demek bebeğin anne burdayım demeye başladı🙂 benim çok olmadı bulantılarım olunca leblebi yemiştim ama arkadaşlar yardımcı olurlar. dikkat et kendine.gunaydın arkadaşlar,
güzel, huzurlu ve mutlu bır sene olur hepimiz için umarım. Bu arada dogum yapacak arakdaşlarım Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla kucagunuza almanızı nasip etsin rabbim.
Kızlar benım bulantılar bir başladı pir başladı. Ne yediysem çıkarıyorum, sabah aksam farketmıyor🙁 Bıraz hafifletmek için önerılerınız var mıdır acaba. Kraker ve leblebi yemeye çalışıyorum faydası olur diye. Başka ne yapayım???
lalezarım ne güzel yazmışsın böyle. ben de bu topiği kurduğumuzda bebek istiyordum şimdi çok şükür kızımı kucağıma aldım. darısı tüm isteyenlere... senin de yeni yılın kutlu olsun doğacak bebeğin evinizin boncuğu olsun sevdiklerinle hep mutlu ol canım🙂Herkese günaydın,
Ben bu siteye evlendikten 7-8 ay kadar sonra üye olmuştum yani 4 koca sene, bunun içinde bebek özlemiyle ve çabalarla geçen 2 sene... mutluluklar, üzüntüler, kıvanç duymalar, sizlerin adına mutlu olmalar, yine sizlerin adına üzülmeler, neler yaşanmadı ki... geriye baktığımda, benimle birlikte bebek özlemiyle yanan birçok arkadaşım bebeklerinin doğum günlerini kutlarken, bazı arkadaşlarım, hala sabırla beklemede, bazılarıda benim gibi bebeğinin gelmesini heyecanla bekliyor 🙂 ama şu varki Rabbim ne eylerse güzel eyliyor, gerçekten en iyi zamanı biz değil O daha iyi biliyor...
2012 yılının ilk iş gününde, yine burda sizlerle ve karnımda bebeğim, eşim ve sevdiklerimle olmaktan çok mutluyum, burda paylaşımda bulunduğumuz tüm meleklerin yeni yıllarını kutlarken, 2012 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, bebek isteyen arkadaşlarımızın bir an önce bebeklerine kavuşmalarını, bebekleri dünyaya gelen arkadaşlarımızın bebeklerinin nice uzun sağlıklı ömürler geçirmesini, doğum yapacak olan arkadaşlarımızında bebeklerini kolaylıkla ve sağlıkla kucaklarına almalarını yüce rabbimden diliyorum...
2012 hepimize ilk önce sağlık, mutluluk, huzur getirsin inşallah, nice nice güzel senelere....
kızlar günaydın,
öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir, 2012 de tüm meleklere eşleri, evlatları (veya gelecek bebişleri) ve tüm sevdikleriyle huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.
bu ay ciddi ciddi denemeye başlıyoruz artık, ovulasyon testi falan sipariş ettim. bir şey sorucam bilen var ise; benim adetim, 30 -31 gün sürüyor, sanırım 16. gün gibi yumurtlama oluyor (kasık sancılarım ve akıntım oluyor bu günde) sizce teste ne zaman başlayayım, ve tabi denemelere kaçıncı gün başlamalıyım? yumurtlama her ay farklı bir günde olabilir mi? veya bir ay olup diğer ay hiç olmayabilir mi? Ayyy inşallah işe yarar çok heyecanlıyım 🙂
öpüldünüz hepiniz
senin de yeni yılın kutlu olsun canım. hadi bakalım önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyoruz. ben test kullanmadım ama senin de yazdığın gibi 10. günden günaşırı ilişkiye girmeye başlamıştık ve yumurtlama günü dahil ve sonrasında da birkaç gün devam etmştik . senin için de hayırlısı olsun inş.Laleciğim teşekkürler, bende test başlangıcı için uygun günü 14 diye tahmin ediyordum, ayrıca 10. günden itibarende çalışmalara başlayıp gün aşırı denemeyi planlıyorum (10,12,14,16 ve test sonucuna göre + gün ve ertesi günü )🙂 umarım işe yarar, birde şu çok hızlı gebelik testlerinden sipariş ettim, daha regl olmadan çoğunlukla doğru çıkıyormuş, fortelin
ohh hadi gözünaydın bu da bşy canım🙂 olsun ki yeni çalışmalara başlayın değil mi? inş hamiş haberini alırız yakında.ve sonunda regl oluyorum
bu durumda çarşamba hormon tahlili için doktora gidicemhayırlısı olur inşallah🙂
kızlar günaydın,
öpüldünüz hepiniz
Laleciğim teşekkürler, bende test başlangıcı için uygun günü 14 diye tahmin ediyordum, ayrıca 10. günden itibarende çalışmalara başlayıp gün aşırı denemeyi planlıyorum (10,12,14,16 ve test sonucuna göre + gün ve ertesi günü )🙂 umarım işe yarar, birde şu çok hızlı gebelik testlerinden sipariş ettim, daha regl olmadan çoğunlukla doğru çıkıyormuş, fortelin
ve sonunda regl oluyorum
bu durumda çarşamba hormon tahlili için doktora gidicemhayırlısı olur inşallah🙂
aldık bile canım hg aramıza. adet tarihini ekliyorum listemize inş uğur getirir🙂
ay canım demek bebeğin anne burdayım demeye başladı🙂 benim çok olmadı bulantılarım olunca leblebi yemiştim ama arkadaşlar yardımcı olurlar. dikkat et kendine.
lalezarım ne güzel yazmışsın böyle. ben de bu topiği kurduğumuzda bebek istiyordum şimdi çok şükür kızımı kucağıma aldım. darısı tüm isteyenlere... senin de yeni yılın kutlu olsun doğacak bebeğin evinizin boncuğu olsun sevdiklerinle hep mutlu ol canım🙂
senin de yeni yılın kutlu olsun canım. hadi bakalım önümüzdeki ay güzel haberlerini bekliyoruz. ben test kullanmadım ama senin de yazdığın gibi 10. günden günaşırı ilişkiye girmeye başlamıştık ve yumurtlama günü dahil ve sonrasında da birkaç gün devam etmştik . senin için de hayırlısı olsun inş.
ohh hadi gözünaydın bu da bşy canım🙂 olsun ki yeni çalışmalara başlayın değil mi? inş hamiş haberini alırız yakında.
Canım birde imkanınız var ise, sabahları çalışmaları yapın, hayırlısı olsun inşallah tutar 🙂
Hayırlısı Asicim, inş hormonların düzenlidir bir an önce çalışmalara başlarsınız.. 🙂
Amin canım inşallah 🙂 sevdiklerimizle sağlıklı, uzun mutlu yıllar olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?