Herkese günaydın,
Ben bu siteye evlendikten 7-8 ay kadar sonra üye olmuştum yani 4 koca sene, bunun içinde bebek özlemiyle ve çabalarla geçen 2 sene... mutluluklar, üzüntüler, kıvanç duymalar, sizlerin adına mutlu olmalar, yine sizlerin adına üzülmeler, neler yaşanmadı ki... geriye baktığımda, benimle birlikte bebek özlemiyle yanan birçok arkadaşım bebeklerinin doğum günlerini kutlarken, bazı arkadaşlarım, hala sabırla beklemede, bazılarıda benim gibi bebeğinin gelmesini heyecanla bekliyor 🙂 ama şu varki Rabbim ne eylerse güzel eyliyor, gerçekten en iyi zamanı biz değil O daha iyi biliyor...
2012 yılının ilk iş gününde, yine burda sizlerle ve karnımda bebeğim, eşim ve sevdiklerimle olmaktan çok mutluyum, burda paylaşımda bulunduğumuz tüm meleklerin yeni yıllarını kutlarken, 2012 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, bebek isteyen arkadaşlarımızın bir an önce bebeklerine kavuşmalarını, bebekleri dünyaya gelen arkadaşlarımızın bebeklerinin nice uzun sağlıklı ömürler geçirmesini, doğum yapacak olan arkadaşlarımızında bebeklerini kolaylıkla ve sağlıkla kucaklarına almalarını yüce rabbimden diliyorum...
2012 hepimize ilk önce sağlık, mutluluk, huzur getirsin inşallah, nice nice güzel senelere....