gunaydın arkadaşlar,
güzel, huzurlu ve mutlu bır sene olur hepimiz için umarım. Bu arada dogum yapacak arakdaşlarım Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla kucagunuza almanızı nasip etsin rabbim.
Kızlar benım bulantılar bir başladı pir başladı. Ne yediysem çıkarıyorum, sabah aksam farketmıyor🙁 Bıraz hafifletmek için önerılerınız var mıdır acaba. Kraker ve leblebi yemeye çalışıyorum faydası olur diye. Başka ne yapayım???
haziran 13 bende çok çektim o bulantıdan hafif ekşi elma ye gerçekten işe yarıyo . kabuklu şeyler yeme bu ara miden sindirmez yağsız tuzsuz patlamış mısır bide havuç
haziran 13 bende çok çektim o bulantıdan hafif ekşi elma ye gerçekten işe yarıyo . kabuklu şeyler yeme bu ara miden sindirmez yağsız tuzsuz patlamış mısır bide havuç
sağol canım, gayet iyiydim ama 2 gun önce başladı feci şekilde. Ekşi elmayı deneyeyım bakalım. Ev de yine idare ediliyor da, iş yerinde zorlanıyorum. Hayırlısı ile allah kolaylık verecektir inşallahhh