Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

herkese hayırlı cumalar ve iyi yıllar. Rabbim gönlünüzde ne varsa onu versin inşallah.
başta kendime, geliyobebiş ve elçinsuya hayırlı doğumlar diliyo ve hepinizin dualarını bekliyorum. Allah nasip ederse hayırlısıyla 2012'de bebeğimle sizlerle görüşmek üzere inşallah. hepinizi öpüyorum.

canım benim aminnnn senin de yeniyılın kutlu olsun. sona geldiniz artık. 2012 yılının ilk günlerinde allahın izniyle bebeğin gelecek inş. sana ve günü yakın diğer arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı doğumlar...

canım benim çok tşklerr aminnnn.. sen de iyisindir inş.

merhaba tuna benim gebeliğim 25 haftalık değilde şuanda 26 haftatayım ben düzeltirsen sevinirim öptüm canım

Mrb arkadaşlar,herkese çok teşekkür ederim destek oldunuz hayırlısı olsun ne yapalım sabırla bekleyeceğiz,ben bu ay rahim filmi de olduğum için bu kadar ümtlendim sanırım,dün akşam itibariyle adetim başladı.Tunacım yeni tarihlerimi vereyim bekleyelim hep birlikte,burada birilerininde yanında olması sorup ilgilenmesi gerçekten sabrımıza sabır umudumuza umut ekliyor SAT:30 Aralık,BAT:29 Ocak...Herkesin yeni yılını kutluyor,sağlık,mutluluk,şanş,bolluk bereket huzur dolu,kazasız belasız bir yıl temenni ediyorum,bu yeni yılda Rabbim inşaallah hepimize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin..Mutlu yıllarr🙂)

slm kızlar aranızda tarlusal adet söktürücü kullanan oldu mu acaba? eğer kullandıysanız adetiniz ilaç bittikten ne kadar sonra geldi? ben tarlusal kullandım ilacım dün bitti nezaman adet olcam ben yaaa:hıms: