Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tşkler kızlar cevaplarınz içinn.. bol bol su tüketeceğim aartık vc yle kardeş olruk artıkın zaten hiç çıkmıyordum bundan sonra yatak döşek atarım hahahahaah ... bebk bekleyen herkese alahım bebişlerinizi göndersin doğum yapcak arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum .. alahım bizlerede bebişlerimizi koruru ve sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri görürüzzzz....aminnnnnnnnnnnnn

canlarımmmm teşekkür ederim hepinize,inşaallah hamileyimdir Allah'ım artık güldür yüzümüzü.kıslar birşey daha ben akşam üzeri kan testine de gittim,sonuç yarın çıkacak hayırlısı inşaallah dua edin ne olur..yarın hemen sonucu alınca yazacağım sizlere,sevgiler..

meleklerrr benim döllenme tarihimden 8 gün geçti bacaklarım ağrıyo belim ağrıyo kasıklarımda batmalar oluyor sağ sol . ve hep bi yorgunluk sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi... lütfennn tecrübeli melekler yorumlarınızı bekliyorum...

meleklerrr benim döllenme tarihimden 8 gün geçti bacaklarım ağrıyo belim ağrıyo kasıklarımda batmalar oluyor sağ sol . ve hep bi yorgunluk sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi... lütfennn tecrübeli melekler yorumlarınızı bekliyorum...

günaydın hamile olabilirsin bazen erken belirtiler olabiliyor bendede buna benzer belirtiler olmuştu arkasındanda çok kötü hastalandım üşütmüşüm diyordumki meğer benim paşam gelmişte onun belirtileriymiş dünyanın en büyük şokunu yaşamıştım hadi hayırlısı yeni yılın ilk bebek haberini senden alalım

shercim merhaba canım hayırlı haberle gel muaneden inşallah allah senide bebeğinide korusun canım.....tunacım meraba nasılsın öncelikle dualarınız için teşşekür ederim hepsini okudum bende bol bol dua ediyorum canım bebeğin nasıl 15 günlük olmuşsunuz artık allah uzun ömürler versin bebeğine nazar değemesin :nazar::nazar::nazar: maşallah

hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar🙂kardelen kan testinin sonucu pozitif çıkar inşallah canım sonucu alınca bize bildir mutlaka.marjinya inşallah belirtilerin hamileliktendir canım.

Geri