Lale ablacim bize de dr bisey dememisti. eger hersey normalse zaten bi engel teskil etmiyor. hatta bi abla doguma yardimci oluyor ordaki kaslari guclendiriyor felan dmeisti bilmiyorum ne kadar dogru 🙂
acikcasi cok seyrek de olsa biz son aya kadar devam etmistik. ama son ayda istesende birakiyorsun cunku karnin cok buyuyor... dogum sonrasinda da 40 gun mecburi bekliyorsun. bu konuda cok ince ayrintilar var acikcasi acip okumak gerek. kanaman erkenden kesilebilir benim 33 gunde bitmisti. abdestini aliyorsun ibadetlerini yerine getirebiliyorsun ama 40 gunu tamamlayana kadar cinsellik temiz olsan da yasak (kaynak: omer nasuhi bilmen ilmihal kitabi ) sizde bakabilirsiniz. yani sozun kisasi biraz sabretmek gerekiyor 🙂
Valla benim eşim sabırlı, ben biraz sabırsızım galiba
Hamilelik bazı kadınlarda isteklilik yaratıyormuş sanırım banada böyle oldu...
Sağol canım bilgiler için, dini konularda bilgin iyi sanırım, ne kadar güzel, malesef ben biraz zayıfım bu konuda, çalışınca çok şeye vakit kalmıyor 🙁
lale abla alemsin valla güldürdün beni🙂🙂 demek istekte artış oldu negüzel bukonuda ben çok fazla i,stekli değilimdir normalde yorgunluktan olsa gerek inşallah hamile kaldığımda istek tavan yaparda kocişim rahateder çok sevinir valla🙂🙂
lale ablam aynı durumdayız valla eskiden köşe bucak kaçardım kocamdan şimdi bana bi haller oldu =)))) ama terslik ya şimdide o benden kaçıyo =))) sadece bi kere olabildi bizdede =)))
şekerim merak ettim seni bize de mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyorum bizde şimdi son kontrolümüze gidiyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şafak 3...
slmmm melekler..
Ben henüz adet omadım 1 gün geçti,bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum,son 4 gündür kasıklarımda batma var yürüdükçe filan rahatsız ediyor,arada bir de belim ağrıyor,acayip de huysuzum,sanki bu 4 gündür adettim de bugün bitti gibi ağrılar yok oldu..Dayanamayıp idrar testi yaptım çıkmadı,hayırlısı Allah'tan,inşaallah adet olmam🙂)Yeni yıla inşaallah bebiş haberlerimizle gireriz,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..
slmmm melekler..
Ben henüz adet omadım 1 gün geçti,bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum,son 4 gündür kasıklarımda batma var yürüdükçe filan rahatsız ediyor,arada bir de belim ağrıyor,acayip de huysuzum,sanki bu 4 gündür adettim de bugün bitti gibi ağrılar yok oldu..Dayanamayıp idrar testi yaptım çıkmadı,hayırlısı Allah'tan,inşaallah adet olmam🙂)Yeni yıla inşaallah bebiş haberlerimizle gireriz,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..
hadı bakalım inşallahhhh kardelencım🙂 bu idrar testlerine hiç guven olmaz. Benım kanda 400 cıvarında cıkmasına ragmen bide idrarla deneyeyım de su çift çizgiyi goreyım içimde kalmasın dıye yapmıştım silik bir ikinci çizgi çıkmıştı adetim geçtikten 3 gun sonra. Kanda o kadar yuksek olmasına ragmen silikti yine de. Umarım senin miniğin de gelmiştir hayırlısıylaa
lale abla alemsin valla güldürdün beni🙂🙂 demek istekte artış oldu negüzel bukonuda ben çok fazla i,stekli değilimdir normalde yorgunluktan olsa gerek inşallah hamile kaldığımda istek tavan yaparda kocişim rahateder çok sevinir valla🙂🙂
lale ablam aynı durumdayız valla eskiden köşe bucak kaçardım kocamdan şimdi bana bi haller oldu =)))) ama terslik ya şimdide o benden kaçıyo =))) sadece bi kere olabildi bizdede =)))
slmmm melekler..
Evet kardelencim haziranında dediği gibi bu testler çok yanıltıyor insanı, ben geçen sene hamile olmadığım halde hep pizitif çıkıyordu, umutlanıyordum gidip kan testi yaptırıyordum, bişi çıkmıyordu, yada tam tersini gören arkadaşlarda oldu burda haziran gibi, kan testi pozitif olmasına rağmen kaset testlerde nefatif çıkıyordu.. En güzeli 2-3 gün daha bekleyip kan testi yaptırmak, hayıryısı inşallah olmazsın da hamilesindir 🙂