Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sheker canım sakın stres yapma canım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin hayırlısını rabbim bilir canım erken gelse bile bundada vardır bi hayır.allah yardımcın olsun senin ve bütün hamişşlerin hayırlı sağlıklı kolay doğumları olsun inşallahh

asi melek; ben de 2 gün sonra kontrol olup öle söktürücüye başlıcam sanırım geleceği yok benimkinin de bebek te yok biliosun... Eğer ankarada yaşıyosan 3.gün cumartesiye denk gelirse özelden yaz bana bizim hastanede hallederiz olur mu?

Nazcımm ben istanbulda yaşıyorum canımmmm 🙁 hayırlısı olsun bitanemm hakkımızda 🙁 teşekkür ederim ayrıca :kiss:
canım benim facede senin durumunu sordum hatta asue angel cvp yazmış aynen iletiyorum. sanırım o değil bu durumu yaşayan kimdi yaaa ben de hatırlayamadım yine de bilgi vermiş tatlım. rahat tut içini Allah gönlüne göre versin hep olumlu düşün. AEO.

canım bnm bildiğim 5hafta idare edebiliyor plesentaaa.. yani yeni öğrenildiyse 5 hafta kadar idare edebiliyormus plesenta...bende yaşlanma erkenmi oldu bilmiyorum ama bendeki durum plesenta erken ayrılmıştı ve acilen kanama yuzunden sezerya...n olmuştum.. normal dogum asamasında hani dogum oluyor sonra göbek bagı kesilir sonrasındada plesenta yerinden cıkar ve anne adayı ıkınma ile plesentayı cıkartır.. bende dogum olmadan plesenta yerinden ayrılmış.. galiba buda yaslanmayla alakalı olabilir gibi.. acil şifalar dilediğimi sole cok cook selam söle...

Birde canım plesenta erken yaslanmaya baslayınca bebege besinler dha az gidiyor bu yuzden beslenmesine daha dikkat etsinnn protein agırlıklı beslensin balık yesin... aklımda kalanlar bunlar cnm

hakkında hayırlısı canım inş hsonuna kadar gelir yeni çalışmalara başlarsınız sonra. umarım yılın ilk ayı da hamiş kalırsın.

teşekkür ederimmm tunaa ablacımmm :kiss: inşallahh ben ve benim gibi isteyen herkesler en kısa zamanda anne olurlar 🙂

shekercimmmm canım şimdi gördüm yazınıııı Rabbim yardımcınız olsunn bitanemmm hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın hiç korkma canımmmmm dualarımız seninle oğluşunda güçlü kuvettli dayanacak inşallahh canımmm :kiss:

kızlar merhabalar.
shekerim çok geçmiş olsun. sanki ben hazan bu durumu yaşadı diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. sen kafanı rahat tut ve bol bol sıvı tüketip dinlen. inşallah bebeğin zamanını bekler.
lalezar sen ve bebişin nasılsınız?
sevde senin hamişlik nasıl gidiyo?
Slm cnmcm ben böyle bişey yaşamadım ama sitede birileri yaşamıştı ama hatırlamıyorum

Geri