canım benim facede senin durumunu sordum hatta asue angel cvp yazmış aynen iletiyorum. sanırım o değil bu durumu yaşayan kimdi yaaa ben de hatırlayamadım yine de bilgi vermiş tatlım. rahat tut içini Allah gönlüne göre versin hep olumlu düşün. AEO.
canım bnm bildiğim 5hafta idare edebiliyor plesentaaa.. yani yeni öğrenildiyse 5 hafta kadar idare edebiliyormus plesenta...bende yaşlanma erkenmi oldu bilmiyorum ama bendeki durum plesenta erken ayrılmıştı ve acilen kanama yuzunden sezerya...n olmuştum.. normal dogum asamasında hani dogum oluyor sonra göbek bagı kesilir sonrasındada plesenta yerinden cıkar ve anne adayı ıkınma ile plesentayı cıkartır.. bende dogum olmadan plesenta yerinden ayrılmış.. galiba buda yaslanmayla alakalı olabilir gibi.. acil şifalar dilediğimi sole cok cook selam söle...
Birde canım plesenta erken yaslanmaya baslayınca bebege besinler dha az gidiyor bu yuzden beslenmesine daha dikkat etsinnn protein agırlıklı beslensin balık yesin... aklımda kalanlar bunlar cnm
hakkında hayırlısı canım inş hsonuna kadar gelir yeni çalışmalara başlarsınız sonra. umarım yılın ilk ayı da hamiş kalırsın.