Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

asi melek; ben de 2 gün sonra kontrol olup öle söktürücüye başlıcam sanırım geleceği yok benimkinin de bebek te yok biliosun... Eğer ankarada yaşıyosan 3.gün cumartesiye denk gelirse özelden yaz bana bizim hastanede hallederiz olur mu?

Gamze abla nolur sende face de bi sorsan olur mu yani hem bizim kızlara hem bnm bilmediklerime belki yaşayan ya da çevresnde yaşayan birileri vardır olur mu?haber bekliyorm senden.
canım benim facede senin durumunu sordum hatta asue angel cvp yazmış aynen iletiyorum. sanırım o değil bu durumu yaşayan kimdi yaaa ben de hatırlayamadım yine de bilgi vermiş tatlım. rahat tut içini Allah gönlüne göre versin hep olumlu düşün. AEO.

canım bnm bildiğim 5hafta idare edebiliyor plesentaaa.. yani yeni öğrenildiyse 5 hafta kadar idare edebiliyormus plesenta...bende yaşlanma erkenmi oldu bilmiyorum ama bendeki durum plesenta erken ayrılmıştı ve acilen kanama yuzunden sezerya...n olmuştum.. normal dogum asamasında hani dogum oluyor sonra göbek bagı kesilir sonrasındada plesenta yerinden cıkar ve anne adayı ıkınma ile plesentayı cıkartır.. bende dogum olmadan plesenta yerinden ayrılmış.. galiba buda yaslanmayla alakalı olabilir gibi.. acil şifalar dilediğimi sole cok cook selam söle...

Birde canım plesenta erken yaslanmaya baslayınca bebege besinler dha az gidiyor bu yuzden beslenmesine daha dikkat etsinnn protein agırlıklı beslensin balık yesin... aklımda kalanlar bunlar cnm

hakkında hayırlısı canım inş hsonuna kadar gelir yeni çalışmalara başlarsınız sonra. umarım yılın ilk ayı da hamiş kalırsın.

sağol mavikedim iyiyiz şükür, siz nasılsınız, heyecan doruktadır, zaman daraldı 🙂

canım Allah yar ve yardımcın olsun tüm dualarım seninle bu kadar da kendini kasmamaya çalış biraz rahatlamaya çalış Allahı ister önce ister sonra sağ salim kucağına almayı nasip etsin sen ve oğlun sağlıklı olunda kiloya falan bakma canım stres yapma stresten erken doğuracan valla ay canım ben de konyadayım biliyon bak kimse gelmesse yada ihticaın olan bir şey olursa bana haber ver valla koşar gelirim ben konya bera hotelde çalışıyorum bir araman yeterli canım zaten bir hamile olan benim burda kolay ulaşırsın canım bak laf olsun diye söylemiyorum gayet ciddiyim

sağol canım şükür iyiz rabbim sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin senin nasıl gidiyor sonlara yaklaştınız.