Ayy bembeyaz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim, bebeğin suyu azalınca doğum yaklaşmış oluyor sanırım, yani sezeryanla almak durumanda kalıyorlar, inşallah durabildiği kadar uzun kalırda sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir meleğin...
Biz çalışanlar evde olmanın kıymetini özelliklede bu dönemlerde çok iyi anlıyoruz sanırım, bizde c.tesi gittik en son dr,a, bizim dr.umuz bizi bırakıp gitti, ona öyle çok alışmıştık ki, kendisi şu an fransada seminerdeymiş, dönüşte de Kuşadasında göreve başlayacakmış, eşim cebinden ulaşmış kendisine de ona söylemiş, burdan bir dr önermiş işte ona gittik c.tesi günü, o da iyi genç bir doç. dr. ama ne bilim eskisi gibi gelmedi bana inş, ilerleyen zamanlarda alışırım, benim oğluş da 1,069 gr olmuş, haftasına göre normal dedi, suyu iyi dedi, kaç kilo aldınız diye sordu 8 kg dedim çok iyi dedi, tahillerimide iyi buldu, demir hapı bile yazmadı, hepsi normalmiş, sadece şekerim sınırda çıktığı için biraz ona dikkat etmemi ve bir ay sonra tekrar kontrole gitmemi söyledi hepsi o kadar...
Kızlar bu şeker testi bir kara mi yapılıyor, yoksa tekrarlanıyor mu...