Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Gamze abla nolur sende face de bi sorsan olur mu yani hem bizim kızlara hem bnm bilmediklerime belki yaşayan ya da çevresnde yaşayan birileri vardır olur mu?haber bekliyorm senden.

Şekerim çok geçmiş olsun. Son ay canım riskli dönem. Bol bol dua edicem inş. Dün de bana bebeğinin suyu az dediler bol bol su içicem Perşembe günü tekrar gideceğim. Bakalım ne olacak. Sabredelim. Bu arada aklına kötü şeyler getirme. Her hamilelikte böyle durumlar ortaya çıkıyor. Sen nazara geldin ben biliyorummm..

bembeyaz aman canım dikkatet kendine yan gel yat gezmek evde olmak çoook güzel bilmezmiyim bir kaç ay önce bende tattım o duyguyu🙂 allah sana ve bebeğine sağlık versin canım

Canım ya. Senin sık sık NST'ye girmen gerekiyor. Lütfen tek doktorun söylediklerine de takılıp kalma. Başka bir uzman ile de görüş. Bu zamana kadar neden bu durum farkedilmedi, niye sana hiçbir şey söylemediler.

Cnm valla bilmiyorm beyazım nazara mı geldik göze mi geldik.Bende yakın takipte olucam artık 2 ,3 güne gidicem.RABBİM sana da kolaylık versn hemen hemen aynı durum ama bnm plasenta yaşlanmış ek olarak tabi.Ya görevini tamamladğı için olurmş bu.Cnm bu arada tranvayda birini görmşn ya beni burda tranvayda mümkün değil göremezsn eşim mümkün deil tek bırakmaz anca arabayla gider geliriz.Öpüyorum cnm seni de bebişi de

kızlar merhabalar.
shekerim çok geçmiş olsun. sanki ben hazan bu durumu yaşadı diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. sen kafanı rahat tut ve bol bol sıvı tüketip dinlen. inşallah bebeğin zamanını bekler.
lalezar sen ve bebişin nasılsınız?
sevde senin hamişlik nasıl gidiyo?

üfff kafayı yiycemmm yaa cumartesi gününden beri adet söktürücü tarlusal içiyorum ama hala adet olmadımm yaa çok gerginimmmm
önceden gelmesin diye geriliyodum şimdi gelsin diye
bide adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam gerekiyor ma haftasonuna denk gelirse ne yapcam benn yaaa

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. yaşadığın büyük stres gerçekten... bundan sonra daha dikkatli incelersin gelen su olursa(inşallah olmaz tabi doğumdan önce) bebişe de kendine de iyi bak allah meleğine kavuşmayı sağlıkla huzurla nasip etsin... benim gibi bebek isteyen tüm anne aday adaylarına da sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin....