tatlım morelini hep böyle yüksek tut bak gördünmü doktor negüzel şeyler söylemiş.yolun başındasın unutma inşallahta yolun sonu enkısa sürede gelicek🙂slm kızlar moralim alt üst oldubugün sabah doktora gittim ve muayene olmadan benden kan tahlili istedi kan verdim az önce sonuçlarımı netten öğrendim0.5-5 maalesef hamile değilimresmen içim cız etti içimden bişeyler koptu sandımbunları yazarken bile kendimi tutamıyorumyarın sabah tekrar gidicem sonucumu göstericem ve adet söktürücü ilaç ile adte olucam adetimin 3.günü tekrar hormon testi yapıcaz ve yumurtalarıma bakılacak yumurtlamam yoksa eğer yumurtlayıcı ilaçlar ile yumurtlama gerçekleştirilcekçok moralim bozuk yaaa çok mutsuzum akşama eşimde evde yok kendi kendimi yer dururum artık
inşallah bütün bu uğraşlarımızın sonucunu tez vakitte alırız canım benim.kıslar bu arada biliyorsunuz ki benim adetlrim düzensiz dr ömer coşkun bizim buraya bayi acmış bende gittim hayıt suyu aldım adet düzenleyici bu sabah başladım ac karnına bir fincan içiyorum tadı kötü ama katlanmam gerek dimibu arada eşimle gitmiştim oraya bana ayrıca civanpercemli bitkisel bir ilac aldım bütün kadın hastalılarına iyi geliyormuş o polenli arı sütlü bal aldık ayrıca eşimin spermlerini artırıcı bitkisel ilacta aldık kısa sürede sonuc alacağımız söylediler hayırlısı dua edin lütfen bu aralar yine birde ovulasyon testi almaya cıkacağım
canım benim ya az kalmış valla.allahım hayırlı doğumlar nasipetsin inşallahhhhh🙂Benim de doğuma 47 gün kaldı. "Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet"
gelecek ay inşallah nefret etmiyip çooook sevineceğin sonuçlar alırsın tatlım takılma boşver.heray yeni umut demek🙂kızlar sonucumu aldım =( bu ay da bebek yok =( nefret ediyorum şu polikistikoverden ya!!
şekeriimmmm tatlım🙂geldim geldim.evet arada fire veriyorum işlerin yoğunluğundan evdeki pc de bozuldu oyüzden sadece iş yerinde fırsat buldukça bakıyorum.valla bende sizi çok özledim canım.sizde benim hep dualarımdasınız. 31 aralık regl günüm 30 aralıkta kan testi yaptırıcam.eğer inşallah varsa bişeyler yılbaşı süprizi olsun istiyorum.doğumgünlerini kaçırdım istedim olsun diye ama.allah bilir hayırlısı olsun belkide bebeğim yılbaşını beklemiştir.mübarek cuma günü size güzel haberler veririm belkideeeeee🙂Defnemmmmm meleğim hoşgeldnnnn.Çok özledim vallahi seni nerdesn neden girmiyosn hiç??Kuzum ben her an çıkabilirim çarpıntımz var şuan oturamayabilrim ama böyle gir arada olur mu özlüyoruz seni.Sürekli dua ediyorus kuzum merak etme.Aeo eğer görüşemezsek yani ben çıkarımda yazışamazsak
aminnnnn ciel aminnnnn...sağol sheker_shey Allah hayırlısıyla ve sağlıkla seni de oğluna kavuştursun, kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallah 🙂
ay canımm maşallah ne kadar az kalmış🙂 inan sonlar çok yavaş geçiyor ama geçiyor. hayırlısıyla oğluşunu kucağına alman dileğimle hiç korkma herşey bir anda olup bitiyor.Şafak 33 Mersin 🙂🙂kızlar benm oğlan aşağı inmiş durumda yani gören 2 haftan mı var diyo?korkuyorum o yüzden yani yanımda kimse yok ama çantamı hazırladm dün akşam çok şükür🙂yaa aşağı indiğini de hissediyorum görüyorum.RABBİM kimseyi darda bırakmasın erken de olmasını istemiyorum en azından bi 3000 gramı görelim inşallah
slm canım iyiyiz şükür. senin için de hayırlısı olsun herşeyin zamanı var umarım önümüzdeki aya gelir bebeğin. ekliyorum tarihini. sevgiler..günaydın kızlar,
umarım hepiniz çok iyisinizdir, sabah korkunç bir ağrı ile uyandım 1-2 saat sonrada adetim başladı :-( yani yeni beklenmeyen tarihim 23 Ocak 🙂 beni bu şekilde yazabilir misiniz listeye? öpücükler kucak kucak..
HERKEZE SLM KIZLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZIYOSUNUZ SİZLERİ OKURKEN ÇOK MUTLU OLUYORUM KENDİMİ HAYAL EDİYORUM ANNE OLAKMIYIM DİYE KIZLAR BEN ÇOK YORULDUM YILLARDIR TEDAVİ TEDAVİ ELDE HİÇ.....2SENE İLAÇ 1BUÇUK SENE AŞILAMA 2SENE TÜP BEBEK BANA KALAN GEEN AYDAN 3HAFTALIK DÜŞÜK OKADAR YIPRANDIMKİ ANATAMAM GİTMEDEİGİM DOKTOR KALMADI AMA SORUNDAYOK KIZLAR SIFIRLANDIM MADİ DURUMUM BİTTİ EDE AVUÇTA KALMADI DOKTORA GİDEMİYORUM İŞDE BULAMIYORUM BİTTİM YANİ Bİİ Bİİ BİR MUCİZEOLSA YAVUM BANA GELSEE ÖYLEE DİLİYORUMKİ ANATAMAM HAMİLELERİN DUVASI KABUL OLURMUŞ BANA DUVA EDİN NEOLUR ÇITPINDIM DİDİNDİM OLMADI ARTIK BIRAKTIM ZATEN EVDE NE YAPA BİLİRİM DUVA ETMEKTEN BAŞKAAA
çok haklısın caanım yaa oysaki çok yaklaşmışsın inan iştebu tedavilerin en katlanınmıyak yeri uraşıyoruz çırpınıyoruz ama biyere kadar sonra madi sıkııntıdan öyle yıkılıp kalıyoruz (yee yücelerin yücesi rabim sana sesleniyorum duy bizi bizide gör senden bii emenet diliyoruz bize yardım et)amin...[sıze=3]canımmmmmm inan bana bende senin durumundayım seni çok iyi anlıyorum bitanem yaaa bende maddiyat yüzünden aşılamamı yapamadım ki öyle bir evreye gelmiştikki catlatma iğnesinden sonra aşılama yapılacaktı ama ben yaptıramadım allah büyüktür emin ol gelecek birgün bende beklemedeyim allaha dua ediyorum başka kimimiz varki demi[/sıze]
canım hemşom çoook tşk ederim. çok şükür kavuştum kızıma darısı diğer arkadaşlara inş. aminnnn canım hepimizin çocukları uzun ömürlü olsun. çok şükür şimdilik gece uykularımız iyi inş böyle devam eder. ben de seni ve kızını öptüm..Herkese merhaba
sevgili tunacım tatlı hemşerim, çok şükür bebeğini sağlıkla kucaklamışsın. tebrik ederim gözünüz aydın. Sena bebeğe allah annesi-babası ve ağabeyiyle sağlık, mutluluk dolu uzun ömürler verir inşallah. hayırlı bir evlat olması dileğimle... uykusuz gecelerde sana kolay gelsin 🙂
öpüldünüz kızlar kendinize çok iyi bakın meleklerinize de...
HERKEZE SLM KIZLAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZIYOSUNUZ SİZLERİ OKURKEN ÇOK MUTLU OLUYORUM KENDİMİ HAYAL EDİYORUM ANNE OLAKMIYIM DİYE KIZLAR BEN ÇOK YORULDUM YILLARDIR TEDAVİ TEDAVİ ELDE HİÇ.....2SENE İLAÇ 1BUÇUK SENE AŞILAMA 2SENE TÜP BEBEK BANA KALAN GEEN AYDAN 3HAFTALIK DÜŞÜK OKADAR YIPRANDIMKİ ANATAMAM GİTMEDEİGİM DOKTOR KALMADI AMA SORUNDAYOK KIZLAR SIFIRLANDIM MADİ DURUMUM BİTTİ EDE AVUÇTA KALMADI DOKTORA GİDEMİYORUM İŞDE BULAMIYORUM BİTTİM YANİ Bİİ Bİİ BİR MUCİZEOLSA YAVUM BANA GELSEE ÖYLEE DİLİYORUMKİ ANATAMAM HAMİLELERİN DUVASI KABUL OLURMUŞ BANA DUVA EDİN NEOLUR ÇITPINDIM DİDİNDİM OLMADI ARTIK BIRAKTIM ZATEN EVDE NE YAPA BİLİRİM DUVA ETMEKTEN BAŞKAAA
ay canlarım kıyamam size yaa inş yakın zamanda sizlerden de bebek haberleri alırız Allah büyük. başka uğraşılar bulun kendinize stres yapmayın umarım süpriz yaparlar ve güzel bir yeniyıl hediyesi olurlar size..canımmmmmm inan bana bende senin durumundayım seni çok iyi anlıyorum bitanem yaaa bende maddiyat yüzünden aşılamamı yapamadım ki öyle bir evreye gelmiştikki catlatma iğnesinden sonra aşılama yapılacaktı ama ben yaptıramadım Allah büyüktür emin ol gelecek birgün bende beklemedeyim Allaha dua ediyorum başka kimimiz varki demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?