Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

babamızın işi çıkmış nöbetten gelemedi 🙁🙁 bizde oğlumla kahvaltı etcez artıkın .Yarında nöbetçi yaaaffff .Oğlum büyüsün ALLAHIn iznyle seçmeyeceği mesleklerin en başında dr olmaması olucak sanırım.Dr olmak out benim gözümde kocamı göremez oldum kızlar yaaa

amin inş. bide kıpırdayışarı sabit olsaydı içim iyice rahatlıcaktı bazen gün aşrıı kıpırdıyo bazen 4 gün falan tık yok sendede oluyopmuydu yada diğer kızlar sizlerdede oluyomuydu

amin inş. bide kıpırdayışarı sabit olsaydı içim iyice rahatlıcaktı bazen gün aşrıı kıpırdıyo bazen 4 gün falan tık yok sendede oluyopmuydu yada diğer kızlar sizlerdede oluyomuydu
Cnm maaşallah sen zaten olabildiğince erken hissetmişsin.Gerçi bende ilk tekmesini 18.haftada hissetmiştim bayramın 2.günü idi bi vurdu dışardan görmüştüm hemde🙂bu gibi durumlar çok normal yani ben 21. 22.haftalarda bile bazen 1 2 gün çok seyrek hareket ederdi ödüm patlardı.Hreket etmediği günlerde yazar da yazardım.Herkes yaşıyo cnm bunu korkma sakın.Kaldı ki şuan daha da küçük annesi canı ne ki çok harekt etsn sabit olsun hareketleri🙂yavrum büyüsün bizim haftalara gel ALLAHIN iznyle bak o zaman sen konuşucaksın bebişle azıcık dinlen bak canım acıyo annecim diye🙂

Şafak 33 Mersin 🙂🙂kızlar benm oğlan aşağı inmiş durumda yani gören 2 haftan mı var diyo?korkuyorum o yüzden yani yanımda kimse yok ama çantamı hazırladm dün akşam çok şükür🙂yaa aşağı indiğini de hissediyorum görüyorum.RABBİM kimseyi darda bırakmasın erken de olmasını istemiyorum en azından bi 3000 gramı görelim inşallah

günaydın kızlar,
umarım hepiniz çok iyisinizdir, sabah korkunç bir ağrı ile uyandım 1-2 saat sonrada adetim başladı :-( yani yeni beklenmeyen tarihim 23 Ocak 🙂 beni bu şekilde yazabilir misiniz listeye? öpücükler kucak kucak..

Defnemmmmm meleğim hoşgeldnnnn.Çok özledim vallahi seni nerdesn neden girmiyosn hiç??Kuzum ben her an çıkabilirim çarpıntımz var şuan oturamayabilrim ama böyle gir arada olur mu özlüyoruz seni.Sürekli dua ediyorus kuzum merak etme.Aeo eğer görüşemezsek yani ben çıkarımda yazışamazsak

Cnm hakkında hayırlısı olsun zamanı var demek ki meleğinn gelmesine.Malum yeni nesil bebekler nazlı oluyolar artık yemeklerden midir havadan sudan mıdır anlamadm.Benim ilk düşüğüm oldu sonra hiç stres yapmadım ısrarla inatla dua ettm snra oğluşm geldi şimdi ALLAHIM izin verrse doğumumuza 33 gün var.Cnm diceğim o ki stres sakın yapma ısrarla inatla isteyerek dua et ALLAH büyük.