merhaba , bu gün doktora gittim şükür tuhaf adetime rağmen kist felan yokmuş her şey yolunda dedi, ve bana daha önce klomen kullandığım için bir de geçtiğimiz ay serophene ile aşılama olduğum için artık sizin için en iyisi iğnelere geçmek dedi Gonal F 450 yazdı günlük 75ml vurulacakmışım bir sürü formaliteden sonra ilacımı aldım ama kızlar bu iğnenin bir tanesi 7 gün yetiyor dr zaten bana 7 gün sonra gel demişti ama bana 3 kutu iğne yazılmış neden acaba? daha önce gonalf kullananlar bana bilgi verebilir misiniz?Rabbim inşallah daha çok bekletmez..
canım ben kullanmıştım gonal-f 450 içinde iğneleri var 75 ml çekip göbeğinin biraz yanından 2-3 parmak aşağısına yapıyorsun. Hemşireler göstermişti bana o bölgeyi. Ben pek cesaret edemediğim için kendim yapamamıştım eşime yaptırmıştım. 7 gün sonra muhtemelen yumurtaların durumunu kontrol için çağırmıştır seni beni de 6 gün sonrasında çagırmıştı ve yaklasık 10-12 gun kullandım ben o ilacı. Sen istersen birini al bitince yensini alırsın. Ben oyle yapmıştım, önce 1 tane aldım bittiginde ıkıncıyı aldım. 2 kutu yetmişti zaten. Bende yazın 3 ay klomen kullanmıştım bu son gıttıgım doktorum da klomen cevap vermemiş bide gonal-f deneyelim demişti ve çok şükür Rabbime bu sefer oldu. Rabbim sana da nasip etsin dilerim sılam. Hakkında en hayırlısı olsunnn