*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
çitoscum canım sana bi olay anlatayım mı. bak bundan yıllar evvel bi arkadaşımın akrabası evlenmiş ve ailenin tek çocuğu tek erkekle. bunlar deniyolar deniyolar olmuyo bebekleri. ne doktorlar ne aktarlar durumlarıda iyi hepsini geziyorlar evler arabalar servetleri çocuk yolunda gidiyor. artık adamın ailesi çocuk olmayınca baskı yapıyor ve kadının üstüne kuma getiriolar o da maşallah pek verimli çıkıyo çocuğu oluyor. ama diğer kadında beraber o da aynı evde yaşıyo.......veeeeeeeeeeeeeeeeeee....... tam 20 yıl sonra kadının kendiliğinden bebişleri oluyor... çıkmadık candan ümit kesilmez. konu tam neydi bilmiyorum ama bu yazını okuyarak cvp verdim cnm. Allahtan ümit kesilmez. bana bak doktor geçen ay ilaç verdi sen çok zor hamile kalırsın dedi ve ben Allahım sağlık sıhat versin 5 haftalık hamileyim doktor bile şaşırdı. ilk bebeğimi kaybettim 4,5 aylıkken suni sancı ile doğum yaptım bebeğimi hissettim... öle acılar çektim ki ve daha 2 yıllık evliyim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. her sıkıntıdan sonra bi mutluluk vardır. eski alimler sıkıntıya düştükllerinde sevinirlermiş bunun arkasından hayır gelecek diye mutlu olurlarmış. her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır. ümidini kaybetme. inşallah hepimizin dualarıyla seninde çok güzel günlerin olacak bitanem.
Canım Allah razı olsun senden dediklerinde haklısın ama işte bazen elinde olmadan böyle patlayabiliyorsun.Benim de 15 yıldır olmuyo canım Allahtan ümit kesilmez ama kuluz işte bazen böyle boşluklar yaşıyoruz.Kendimi toparlamaya çalışıyorum dua ediyorum.Rabbim senin yavrunu sana bağışlasın tüm hamilelerinkinide Anne olanlarında.Allahım kucağına almayı nasip etsin canım desteğin duaların dileklerin için sağol canım Allahımda sizlerle olsun