Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tebrik ederim haziran rabbim inş yüzünü güldürdü ve güldürmeye dvam edicek hayırlı olsun

kızlar bizim cinsiyet değişti yahu bu gün dr gittik çok erken söylemişim şuan kıza benzettim oğlana benzemşyo didi bende didim fark etmez gelsinda sağlıcakla varsın kız olsun bide onu tadak dimi ama erkke egemenliği bir yere kadarhayırlısı bakalım diğer hatalarda ne diceklr bellimi olur birden oğlana dönüveririr
h rabbim tüm isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı eblatlar versin kimseciklerin kucağını boş bırakmasın inş.

mavikedi hayırlı olsun yazını okuyunca çok şaşırdım valla. çünkü benim doktorumda 2 ocak pztsi ye spinal anestesiye gün verdi ama dün kontrolümüz vardı doktorumuz 2 ocaktan önce de olabilir heran hazırlıklı ol dedi bebek aşağı iyice inmiş çünkü Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bakalım hangimizin ki önce gelecek..

Günün belli olması güzel bişe olsa gerek🙂ya sizinkiler belli ayperi giriyor arada da elçin ne durumda acaba görüşen bilen var mı?ALLAHIM kurtarsn hepimizi zaman geçtikçe bu kuzucuklar can acıtıyo yaw artıkın

hayırlı olsun canım cok cok cok sevındım darısı basımıza artık

olsun bitanem ben anladım 🙂.
Hep ben kutlardım hamıle olanları içimde bi umut belki birgun bende hamıle olurum beni de kutlarlar diye. Çok şükür Allahıma. Ne kadar şükretsem az geliyor şimdi.
tamda benı tarıf etmısın bu sözlerınle🙂) bende hep kutlayan taraftayım ıns kutlandıgım gunlerde gelecek hala umudum var bırascık

ne guzel olur ıste kalabalık kalabalık oluruz sevıyorum ben konyayı koonyalı olmayı