Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anladım canım peki ekstra bişi kullandınmı bu süreçte vede aşılama olduktan sonra ne kadar istiraat ettin canım..aşılama yaptırmışsın tutmuş Allah tamamını getirsin canım..peki sorun neydi sizin.daha önce hamişlik yaşadınmı çok soru oldu ama.)

Yesi canım benım ekstra bişey kullanmadım ılaçlarımın dışında. beslenmeme dıkkat ettim. Aşılamadan sonra 2 gun evde dınlendım ama oyle yatmadım. evde ufak ufak dolaştım, kıtap filan okudum. 2 gun sonra işe başladım zaten. biz 1 senedir denıyorduk olmuyordu gorunurde bi problemımız yoktu. Yaşım 35 oldugu ıcın artık başka yontemler deneyelım dedık ve aşılama denedık. Daha once yaşamadım hamilelik Rabbim izin verirse bu ilk olacak inşallahhh.

baharımmm çok sağol canım. İnşallah 2 katına çıkar, hayırlısı Allahtan

kızlar hepinize merhabalar.
tuna ve mavişim gözünüz aydın. Allah meleklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. sizlere de geçmiş olsun. darısı başıma inşallah. sıra bana geldi artık.
ben de Rabbim nasip ederse inşallah 2 Ocak Pazartesi spinal sezeryanla hayırlısıyla doğum yapıp oğluşumu kucağıma alıcağım inşallah.
bugün de doğum iznine ayrıldım. çok şükür şimdiye kadar çalıştım. darısı diğer çalışanların başına. bikaç hafta dinleneyim şimdi artık.

Slm mavikedim, ayrıldın demek artık, bende o günleri iple çekiyorum valla, iş stresi, budaki gereksiz insanların setreslerinden bıktım usandım, son üç haftaya kadar çalışmak istiyordum ama sanırım beni mecbur bırakacaklar 2 ay öncesinde ayrılmaya..

ohhh massalah kavusuyorsun bebıse demek 🙂 allah kurtarsın bıtanemmm

1. Zaman ne çabuk geçiyor. Rabbim bebekisteyen kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Hamilelerehayırlı, sağlıklı hamilelikler ve doğumu yaklaşanlara hayırlı, sağlıklıdoğumlar nasip etsin.

Şimdi de geldik aralıkayına hadi bakalım maşallah maşallah hamişlerimiz çoğalmaya devam ediyor,bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? Darısı tüm listeye...

Bir gün listedeki herkesi hamiş olarak yazmak dileğiyle...

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIMIZ

Amannazar değmesin

1.hurish................
Gurbetçi Konyalı 26 yaş OĞLAN
Çokşükür 23.08.2011 Salı günü saat 04.10'da Mahmud Suraka bebeğimiz 3600 gr ve 53cm olarak normal doğumla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürlerdileriz

2.ayşegüüll..................
OĞLANÇokşükür 07.10.2011 Cuma günü saat 18.50'de bebeğimiz 3330 gr olarak normaldoğumla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

3.salkım......................
KIZ
Çokşükür 11.10.2011 Salı günü bebeğimiz sezaryanla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrikeder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

4.hazan_11.................
Antalya KIZ
Çokşükür 19.10.2011 Çarşamba günü saat 09.35'de Beray bebeğimiz 2300 gr ve 46 cmolarak sezaryanla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

5.aussie-angel..............
KIZ
Çokşükür 25.10.2011 Salı günü Güleda bebeğimiz 3500 gr olarak sezaryanladoğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

6.burju........................
KIZ
Çokşükür 18.11.2011 Cuma günü Minel Nur bebeğimiz sezaryanla doğmuştur.Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

7.çölmeleği................Mardin/Midyat 19 yaş KIZ
Çokşükür 21.11.2011 Pazartesi günü bebeğimiz 3000 gr ve 50 cm olarak sezaryanladoğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz

8.sarıgelin.................KIZ
Çokşükür 30.11.2011 Çarşamba günü Neslişah bebeğimiz normal doğumla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyleuzun ömürler dileriz

9.sen-lin12121212................OĞLAN
Çokşükür 05.12.2011 Pazartesi günü saat 08.40'da Hatem bebeğimiz 2900 gr ve 50 cmolarak sezeryanla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürlerdileriz

10.mavişimbebekistiyor..........İstanbul 41 yaşGayrımenkul danış.OĞLAN
Çokşükür 12.12.2011 Pazartesi günü saat 10.00'da Toprak Meriç bebeğimiz 3900 gr ve53 cm olarak sezeryanla doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürlerdileriz

11.TUNAA.............Eşkişehir 34 yas resim öğr.KIZ
Çok şükür 13.12.2011 Salı günü saat 10:40'da SENA bebeğimiz 3200 gr ve 50 cm olarak sezeryanla doğmustur.Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömurler dileriz....

H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Amannazar değmesin

1.mavikedi...............nisanhamişi sonadet 1 nisan Edirne 28 yaş İngilizce
öğrt. 37 haftalık hamiş
OĞLAN ALLAH NASIP EDERSE ARKADASIMIZ 2 OCAK PAZARTESİ GUNU SEZERYANLA YAWRUSUNA KAVUSACAK...

2.geliyobebiş...........nisan hamişi son adet 8 nisan 36 haftalıkhamiş
KIZ

3.elçin&su...............nisan hamişi son adet 9 nisan 36haftalık hamiş
OĞLAN

4.ayperi...................nisan hamişi son adet 23 nisan 34 haftalıkhamiş
OĞLAN

5.sheker_shey.........nisanhamişison adet 28 nisan Konya 33 haftalık hamiş OĞLAN

6.esinerkan..............mayıs hamişi
son adet 6 mayıs
Düzce 24 yaş Okulöncesi öğrt. 32 haftalık hamiş OĞLAN

7.bembeyaz.............mayıs hamişi
son adet 14 mayıs Konya 26 yaş Memur 31haftalık hamiş OĞLAN

8.incetopuk..............................mayıshami şi sonadet 30 mayıs 29 haftalık hamiş

9.beyonceee............................haziran hamişi
28 haftalık hamiş

10.alanur2012............................haziran hamişi son adet 5haziran 28 haftalık hamiş

11.gülparem..............................haziran hamişi son adet 7haziran Afyon 22 yaş Üniv. öğrc. 28 haftalık hamiş
OĞLAN

12.esde..........................haziranhamişi sonadet 13 haziran 27 haftalık hamiş KIZ

13.fatma mutlu........................
haziran hamişi son adet 15 haziranElazığ 21 yaş 26 haftalık hamiş OĞLAN

14.sumsuk.........................haziran hamişi
son adet 17 haziranKonya 28 yaş 26 haftalık hamiş KIZ

15.lalezar.....................haziranhamişi sonadet 18 haziran Balıkesir 39 yaş Memur 26 haftalık hamiş OĞLAN

16.nihaan.....................temmuz hamişi
son adet 2 temmuz İstanbul 26 yaş Muhasebeci24 haftalık hamiş KIZ

17.melodi_cn...................temmuzhamişi son adet 3 temmuz İstanbul 25 yaş Ev hanımı 24 haftalık hamiş OĞLAN

18.gülandan......................temmuzhamişi sonadet 3 temmuz Uşak Ev hanımı 24 haftalık hamiş OĞLAN

19.deryanınmeleği..................temmuzhamişi sonadet 6 temmuz 26 yaş 23 haftalık hamiş

20.best_dream....................temmuz hamişi
son adet 14 temmuz 22haftalık hamiş OĞLAN

21.tektanemmm....................temmuz hamişi
son adet 25 temmuz 21haftalık hamiş KIZ

22.geweze..................temmuzhamişi sonadet 28 temmuz Ankara 22 yaş Üniv. öğrc. 20 haftalık hamiş KIZ

23.baharrrımmm................ağustos hamişi son adet 8 ağustos Ardahan Güzellik uzmanı18haftalık hamiş KIZ

24.ecce....................ağustos hamişi
son adet 15 ağustos 18 haftalık hamişKIZ

25.kurabiye79....................ağustoshamişi sonadet 20 ağustos Konya 17 haftalık hamiş

26.sevde7..................ağustos hamişi son adet 24 ağustos 17haftalık hamiş
OĞLAN

27.darkangel80..................ağustos hamişi
son adet 31 ağustos 16haftalık hamiş

28.emral.................eylül hamişi
son adet 15 eylül 28 yaş 13 haftalık hamiş

29.
yaseminnnnnnn................ekimhamişi sonadet 19 ekim Kütahya 22 yaş Ev hanımı 8 haftalık hamiş

30.beklenenbebiş................ekimhamişi sonadet 21 ekim 20 yaş 8 haftalık hamiş

31.desde................ekimhamişi sonadet 24 ekim 8 haftalık hamiş

32.elif-ecrin................ekim hamişi son adet 31 ekim 7haftalık hamiş

33.bebekyüzlüm...............kasım hamişi
Ankara Ev hanımı 5 haftalıkhamiş
Yeni hamişimiz tebrikler

34.haziran13........................kasım hamişi İstanbul muhasebeci 2 gun sonra kesınlesecek Yeni hamiş adayımız...inşallah

35.meraklabekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim?

beklenmeyen adet tarihlerimiz

gelinartık bebişlerimiz gel gel gel...

-defnedefne.................???10 kasım 27 yaş Satış danışmanı
-lovely......................??? 19 kasım Samsun (dilber'inkardeşi )
-iclal..........................??? 19 kasım
-mini garaböcük.............??? Gurbetçi Eskişehirli 26 yaş
-kardelen000..................??? 30 kasım
-sedenim...................??? 8 aralık
-funda34.....................??? 8 aralık
-şimall........................??? 9 aralık Konya
-hale77...................??? 9 aralık
-dilber yavuz..............??? 9 aralık Tekirdağ (lovely'ninablası )
-asimelek...................??? 10 aralık

-aylinibrahim13..................??? 12 aralık

-unıca...................14 aralık
-burçemm...................15 aralık Tekirdağ
-uykucu şirine.................15 aralık
-sılam_nisa.................16 aralık 20 kasım Türkçe öğrt.
-fatma 2..................18 aralık
-essenn..........................21 aralık

adet olanlardan isteyenlerde lütfen yeni yani beklenen adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere
bebek müjdesi verirler...
-tatu......................?
-mumined....................? Konya-Akşehir
-tuha..................?39 yaş
Arkadaşlarımızıda unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar
da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
-sea34........................?İstanbul
-koza..........................? Antalya 33 yaş
-aymelek...................? Erzurum 25 yaş Hemşire
-pirenses..................?
-yesi.........................?25 yaş
-uyuzmuyum_neyim.............?Ankara 28 yaş Memur
-sinemtugra......................?
-orjinal-catlaq..............? İstanbul
-çitos..........................? Yozgat
-ada_16......................?

LİSTEDEKİ HAMİLELERİNHAFTALARINDA VEYA ADET OLANLARIN TARİHLERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK VARSA LÜTFENBELİRTSİNLER.

adettarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar
seve seve ekleriz...

Dikkat!!! Regl tarihi 1 aygeçip de topiğe haber vermeyenler listeden
çıkarılacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

o http://www.facebook.com/groups/112495362171305/?id=178548732232634&notif_t=group_activity

kızlarfacebooktaki grubumuza da buyrun, şimdilik 84 kişi olduk, herkesi bekleriz...

selam kızlar ben geldim yoğun tempoyla birlikte. gamze ablacımm son adet tarihim 6 kasım ... öncelikle sana hayırlı doğumlar diliyorummm kızlar hepinize çok çok tşk ediyorum ve hepinizden alah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn bebk isteyen herkese alahım bebişi en kısa zamanda göndersinn doğumu bekleyenlerede hayırlı doğumlar diliyorum alah hepimizin yardımcısı olsunnnn bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşşş..alahım biberonuma asime sılama ve dilbere herkese nasip etsin çok mutluyummm ...kardeşim askere gönderdik bir o kadar burukk alahım onada hayırlı teskereler nasip etsin...kızlar biliyomusunuz burda edilen dular karşılıksız olduğu için dularımız kabul oluyor veee bu yüzden hepimizi birbirimizden duarımızzzzzııııı eksik etmeyinnn...hepiniz çok seviyorummm burası benim evim gibiiiiiiiiiiiiiiiii.....yeni hamiş haberleri duymak dileğiyleeee öpüyorum hepicinizi ve melişlerinizi....

Darısı bizim başımıza inşallah. Vallahi nasıl sabrettin bu zamana kadar tebrik ederim. Ben de bebğim için son 3 hafta kalana kadar çalışmaya karar verdim. Bol bol dinlen. Sıra sana geldi. Allahım kolay doğumlar nasip etsin.

O zaman kardeşine hayırlı teskereler Allah kavuştursun canım ya. Evet burada birbirimizi tanımadan dua ediyoruz. Hiçbir çıkarımız yok birbirimizden. Topiğimiz herkese uğurlu geldi. Sırada bekleyen arkadaşlarımızada müjdeleri en kısa sürede gelir inşallah. Senide tebrik ederim. Allahım kucağına almayı da nasip etsin

Neden iştahsızlık başladı acaba şekerim yaaa, iştah açıcı bişiler ye bari, az öz yemeye çalış, sütünü yoğurdunu, cevini eksik etme bari en azından..
Yorgunluk hep var ki, hamileliğin başından bu yana yorgunum bende, hep uykulu, bide işyerinde düşün yani halimi...
Laloşm inan pek bilmiyorum ama bazılarnda oluyomş sanırım iştahsızlık.Hani mideye baskı yapıyo ya bebişler,o da sanırım açlığı bastıyormş.En son kahvaltı yaptm mesela şu saate kadar bişe yemedm cnm istemiyo paso midem yanıyo su bile içsem.ALLAH kolaylık versn cnm valla benden tavsye izne 32 de ayrıl insan mafoluyo🙁

142 çok iyi bir değer canım, adetin gecikmişmiydi, bence hamilesin 🙂[/QUOTE]

evet 🙂)) listede kendımı görmek de pek bi güzel. Hala riyadayım sanki. Çok şükürrrrr. Allahım dileyene ver inşallahhh

Cnm tebrik ediyorum ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah MEVLAM sıkınıtısını göstermesn ve darısı dier bekleyenlere inşallahhhhhhhhhhh
Cnm alışverişi bebekçe diye bi yer var ordan yaptık Kraftın oyun parkını aldm herkes çok memnunmş kullanşlıymş bende aldm mavisinden.Bi kaç kıyafet falan da aldk gerçi annem almştı ama bi kaç eksik işte.bu arada izin konusnda iice düşün derim son 3 haftaya kadar nasl dayanıcaksn nasl halin olucak?

Gıyabında edilen duadır kabul olan zaten bizde gıyabımzda dua ediyoruz hamd olsn kabul da oluyo.ALLAHIM ettiğimz duaları kabul etsn duaya devam inşallah🙂
Mavikedim doğum zamanı yaklaşıyo inşllah heyecan doruktadır ALLAHM kolaylık nasip etsn.Sen neden sezeryan istiyosn cnm?spinal konusunda ne düşünüyo doktorun bilgi verirsen sevinrm.Bende sezeryana doğru niyetlym ama konuşmadık dha doktorumla