Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Bunlarda benim Konyalı olan yada bir şekilde yolları Konyaya düşmüş arkadaşlarım. Niyetiniz Konyada nufus patlaması oluşturmak mı? Ayy düşünemiyorum. Hepinizin elinde küçücük küçücük bebekler vallahi biraraya falan gelemeyiz bizz..

1.hurish

2.sheker_shey
3.bembeyaz
4.sumsuk
5.kurabiye79
6.şimall
7.mumined

lalezarım aşılama idi benımkisi. Daha adet tarihime 2 gun var. Aşılama oldugu gunun uzerinden 14 gün geçti. Doktorum aradı az önce hayırlı olsun dedi🙂 ama 2 gun sonra yenıden test yapıp gorecegız dedı. 2 kat artışa bakacak herhalde , saglıklı bı gebelık olması için. İnşallah o da guzel çıkar

Hazirancım süper o zaman kesin hamilesin, benimde 14. günümde 95 çıkmıştı, ikinci de 190 falan gibi, işte malum gerisi, Allahım tamamına erdirsin, bu aralar kafam çok karışık unutkanlık falanda başladı, kusuruma bakma emi canım, inan ama çok sevindim, seni çok iyi anlıyorum, aynı aşamalardan geçtiğimiz için, dr bana ilk tebrikler dediğinde bende orda koyvermiştim gözyaşlarımı, kusura bakmayın dediğimde ise, kendinizi rahat bırakın ağlayaıbilirsiniz demişti 🙂

Sanada afiyet olsun canım, o dumanları tütenden yiyicem bugün 😀

hayırlı olsun canım inan çok sevindim darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına

hazirancım tebrik ederim ilk aşılamanmıydı..bni biraz aydınlatırsan sevinirim cnm

çok teşekkür ederim canım. evet ilk aşılamamdı öncesinde yumurta gelısımı için gonal-f igne kullandım göbekten 7-8 gün. sonra çatlatma iğnesi ve aşılamadan sonra da progesteron iğne oldum her aksam. Hala devam ediyorum. Gerçi oturamıyorum ağrısından iğnelerin ama çok şükür sonuç aldık. ögrenmek istediğin başka bişey varsa sor yardımcı olmaya çalışayım canım