tunacım ne guzel yolun sonuna gelmişsin. Hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah, çok az kalmış. Rabbim hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin sana. Uyu , uyan bı bak yanında mınık kızın 🙂
SILAM, canım işn beklenen haber bugüne kısmettir, diyerek bu cuma vakti senin için dua edip sükunetle bekliycem haberlerini..
TUNACIM, herşeyin hayırlısı canım, vardır bunda da bir hayır diyelim, inşallah herşey yolunda gider, kolalyca alınsın meleğini kucağına, Allahım yrdımcın olsun şimdiden ..
teşekkürler güzel hamişim inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Lalezarım sen de aşılama yaptırmıştın canım bildiğim kadarıyla betahcg 12-14 günde belli oluyor ama doktorum bana bu gün hem progestan hemde betahcg verdi henüz 8 gün oldu aşılama olalı 😕 şaşırdım kaldım saat 4te sonuçlar çıkacak belli olur mu ki?
sılam canım inşallah guzel haberlerle gelirsin. Haftaya belli olacaktı senin sonuc degıl mı? oyle hatırlıyorum ben. Allahım inşallah hönumuzdekı hafta bızım için bayram olur🙂 Benım de haftaya belli olacak, içim kıpır kıpır. Rabbım nasip etmiştir inşallah. Bol bol dua et , benım için de et arada :=) kızlar sizlerin de dualarını beklıyorum. Rabbim bu guzel mutlulugu bana da yaşatsın inşallah ve bekleyen tum arkadaşlarıma. Aminnnnnn
hayırlı cumalar canım evet test için sabah kan verdim saat 4te çıkacakmış öyle denildi ama ben işe gideceğim ancak akşam 8-9 gibi buraya yazabilirim Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler vermeyi nasip etsin müjdelerle buluşalım inşallahhhh :bebeğim:
Sılam, canım benim 14. gün yapılmıştı testim dr öyle demişti, ama sanırım seninki progestan değerine bakıcak eğer eksiklik varsa belki ilaç verecektir bu yüzden daha erken test istemiş olabilir, sakin ol canım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olduğu gibi her dr.un da uygulamaları farklıdır...
Tunacım, ben 1 aydır çok yoğun bir şekilde bebek hareketlerini hissediyorum, ama eneden bilmiyorum ki azalma oldu böyle...
Baharım, canım uzanınca biraz biraz daha yoğun hissediyorum da, yani elimizle bile hissediyorduk geçen hafta, ayrıca benim şeker tahlilinden sonra çikolata, şeker yemiyorum, yani tatlıyı kıstım, acaba ondanda olabilirmi ki, tatlı mı istiyor kuzucuk 😀
bana progesteron iğne de verdi test gunune kadar. 14.gun de test yapacağım. Her doktor farklı şeyler uyguluyor işte. Umarım hepimiz için en hayırlısı ne ise o olur