Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba kızlarrr.... uzun zaman oldu girememiştim hem mekanı açamıyordum birara sonra kendimce kızdım hiç girmemeye başlamıştım ama faceden sürekli takip ediyorum geçenlerde aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim listemizz epeyyy çoğalmış maşşalhhımızz varr vallahii çok mutlu oldum bunu gördüğüme ... yeni hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorummm beklenenbebişş gözün aydınn vallahii senide görünce çok sevindim inş kalp atışlarınıdA duyarsın meleğinin... doğum yapan arkadaşlarımızında gözü aydın.... sıra gittikçe bizlere geliyor doğumu yaklaşan arkadaşlara Allahım güç versin 1 nefeste kurtarın inşş. bizde oğlum BATIN URAS'la büyüyoruzz 29+6 olduk 🙂 30. haftamıza girmiş bulunuyoruz desek daha doğru olurrr Allahım her isteyene nasip etsin inşşş hepinizii çok çokkk öpüyorummm kendinize ve meleklerinize ii bakınn grşmek üzereeeee.....

Son düzenleme:

Esincim seni göremeyince epey meraklanmıştım, ama iyi olmanıza çok sevindim, epey büşümüşsünüz oğluşunla, Allahım kucağına almayı nasip etsin.. bizleride tabikide, öpüyorum .. 🙂

Esincim seni göremeyince epey meraklanmıştım, ama iyi olmanıza çok sevindim, epey büşümüşsünüz oğluşunla, Allahım kucağına almayı nasip etsin.. bizleride tabikide, öpüyorum .. 🙂

lalecim vallahi sorma bir ara kızdım girmedim işte bide iş güç telaş hepten unutturduu vallahii... zor oluyormuş çalışırken hamiş olmak ama idare ediyoruzz Allahın izniyle iznime azz kaldıı seninde okudum yazılarını ve sizde büyümüşşsünüzz maşşalhhıııınızz varr ayy çok sevindim vallahi sizi gördüğüme görüşürzzz artık canım bende çok öpüyorummm meleğine ve kendine ii bak canımm

anammm maaşallah topic ilerliyo yuppiiiii🙂
Kurabiyem topiğe hoşgeldn valla ii ettn gelmekle🙂burdan daha daha rahat konuşuruz.Kuzum senn bulantılarn geçmedi mi daha yaaa??geçer ama merak etme ben 32.haftamdaym ben bile ara ara yaşıyorum inan.Rabbim sağlık versn kuzucuğuna.
Gamze abla hasta mısın sen çooooook geçmiş olsn yeni okudm öğrendm kusurumabakma 🙂ya zaten son aylarda sanırım direnç iice düşüyo daha fazla hasta oluyorz.Ben evden dışarı çıkmıyorum evim kaloriferli sıcak hamd olsn ama dışarı çıktğm an üşütüyorum hasta oluyorum.Aman dikkat et kuzunn gelmesine az kaldı inşallah🙂
Beklenen bebiş cnm2 hafta snra inşallah bebişin kalp atışlarını da görürsn büyüdğünü tekmelerini falan da görürsn inşallah🙂
Oyyy asimmmm evlenmiş 1yıl olmş da bebek istermiş oyyy oyyy kuzummmm🙂RABBİMM sana da versn inşallah.Kıs sende katıldn ya aramıza cadııı 🙂seni burda görmek çok güzel dilerim hamiş listesnde de görürüz bebem seni.
ALLAHIM lavişime de versn inşallah bütün bekleynlere de.Laviş geçti valla aklmdan şuanda
Esinim hoşgeldn balım nerdesn sen yaaaa??anam bi giriyonz bi daha girmiyonz unutuyonz heeee..Baya büyüdnz sizde maaşallah.Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm.Doğumu nasl düşünüyosn sezeryan mı normal mi??

Son düzenleme:
Ben minik ela'nın yeni yaşını kutlamayı unuttum çok ayıp🙂daha doğrusu ilk yaşı demeliydm.Nice mutlu yıllar cnm minik ela'nla birlkte.Rabbim daha güzel günlerini görmeni nasip etsn başka evlatlar da versn sana 🙂

maaşallah sağlığıyla büyüsün inşallah

canım önerilerin için çok tşkler deniyim bakalım. ayy tabi güzelim sen hayırlısıyla hamiş kal yazarım seve seve🙂
inşallahh kalcam 😀
evet bu ay başladık
bakalım yaaaa pek umutlu değilim ama kısmet inşallahh bende anne olurum en kısa zaamanda :
​inşallah asim yakında anne olman dileğiyleee 🙂