merhaba benim de adet tarihim 2 şubat hiç mi hiç ümidim yok. Adetlerim çok düzensiz oluyor. Allahım bana ve şu listede ismi geçen arkadaşlarıma;
alim,halim,selim,hayalı,takvalı;edepli,çalışkan,temiz-düzenli,tertipli,becerikli,sağlık ve sıhatli,akıllı-mantıklı iman ve itaat üzere olan,islam temsilcisi;ve örneği,en razı olduğun şekilde yaşama çabası olan,tüm dünyaya madden ve manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,eli-yüzü-gönlü baştan aşağı içi ve dışı el-nur ve el-cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,mütevazi,yumuşak sesli,yumuşak ve güzel hitabetli,diksiyonu düzgün ve anlaşılır,tanıdığı herkese dünya ve ahirette faydalı olan,namazlarına ve tüm emişrlere dikkat eden,güzel kuran okuyan ve kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,kuran ve sünnet üzerew yaşayan,dünya ve ahiret nimetlerinin en güzelini verdiğin,devamlı şükür içerisinde olan,melekleri yanına yoldaş ettiğin,sana kul ,habibine ümmet,risale-i nur ve üstadlarımıza sadık talebe,her işnde ve ve her bakışında seni arayan ve gören,seni ve rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,insanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi , zikir ehli,hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.