Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlarr bende de az önce çok ilginç bşy oldu, aslında adetime daha 4 gün falan var ama bende geçen aydan kalan bi idrar testi vardı dayanamadım yaptım, 1. C bölümünde dikey çizgi çıktı, 2. T bölümünde ise hem yatay çizgi hem de pembelik çıktı, geçen ay aynı testi yaptığımda 2. bölümde bşy çıkmıyordu, pozitif olması için onun da dikey çizgi olması gerekmiyor muydu? hiçbirşey anlamadım kafam karıştı acayip de karın ve bel ağrım var sanki adet olucam gibi. bir fikriniz var mı acaba?

ewet hayatım ne yaparsan yap Cenab_ı hak istemeyince dalından yaprak bile düşmüyor..eşimde çok kötü oldu.artık o da korkmaya başladı.bu ay ikimizde karar verdik doktora gidiyoruz.bide en son şu ovulasyon testinide denicem oda olmazsa bırakıcam.manen çok yoruldum.inşallah meleğim bizimde bakmalara kıyamadığımız bebişlerimiz olur.herşeyden sakındığımız,kokusunu bile hiçbirşeye değişmediğimiz meleklerimiz olur inşallah.

ne olur bebeğim annen ve baban seni bekliyo gel artık...minicik gözlerinin güzelliğinde kaybolmayı bekliyo gel artık...

kızz ağlatacan valla beni yapmayın böyle, gelecek sizin de melekleriniz, canlarım yaa 🙁(

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
1.tunaa........................23 ocak
2.elçin&su...................24 ocak
3.beklenenbebiş..........29 ocak
4best_dream..................30 ocak
5.pirenses......................10 şubat

diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim 🙂

:asigim:

aymelek canım benim üzme canını olur inşş.hem gelecekkk birgün mutlaka ALLAh bılıyor gelecegı gunu 🙁 uzme o guzel canını bak senınle aynı dertteyız bızde...

TUNACIM senin adınada çokkk mutLu oLdum 😀 inşşş test doğrudurrr ilk Hamişimiz oLursun 😀[/QU

ay canım yaa inan bilmiyorum az önce baktım çigi kaybolmuş leke de azalmış tam anlamadım?? neyse bakalım adet günüm gelsin de inş kırmızılar gelmesin..ben de isterim bu ayki hamişlerden biri olmayı🙂

tatlım bu arada listede çölmeleği benden önce adet tarihi 21 ocak sanırım unuttun.

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
1.çölmeleği.............21 ocak

2.tunaa........................23 ocak
3.elçin&su...................24 ocak
4.beklenenbebiş..........29 ocak
5.best_dream..................30 ocak
6.pirenses......................10 şubat

diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim 🙂

bende bugün adet sancısı gibi sancılar oldu sabah dayanamadm bendeki testi yaptım negatf çıktı üzüldüm ama yine de bi umut beklyrmmm🙁(( 2gn kaldıııı (SABIRRRR)))

Geri