bu sitede bir umutsuzlukmu seziyorum ne ? sakın yapmayın kızlar dua edin bol bol namazlarınızda tesbihlerinizde hem kendiniz için hem arkadaşlarımız için tüm isteyenler için size en büyük örnek ben olayım asla beklemiyodum gerçekten hatta mart camdan baktırdı dedim nisan mayıs dedim kendimi kandırdım ama inanın böle olacağını bilmiyodum allah herkesinde benimde mutluluğumu daim etsin...
melodicim sakın üzülme hayırlısı olsun allahım en yakın zamanda göndericek bebeğini buna inann
sılacım hoşgeldin aramıza canım yaşadıkların zor şeyler ama inan ve tevekkül et bak ben hiç beklemediğim bi anda geldi bebeğim seninde öle olucak inan buna yaşadıkların kolay değil benimde gebeliğim sonlanmıştı 3 ay olmaz dedim ama 3. ayımın sonunda bi baktım meleğim gelmişte annesine süprizde yaparmış inanki olucak
veee diğer isimleri hep aklımda olan dualarımda olan sitede büyük gönül bağı kurduğum canım doslarım allahım en yakın zmanda meleğinizi göndersin ve unutmayınkiii UMUTSUZ İNSAN ÖLMÜŞ İNSANDIR ALLAHIM UMUTLARIN BİİTİ ANDA MUCİZELER VERİRKİ TEKRAR UMUTLANALIM DİYE aynı o hesap bende de artık umut bitmişti yeniden yeşerdi umutlarım her daim duamdasınız ve burdan şunu sölemek istiyorummmmm
bu ay özel bişey yapmadım ama sadece 1 ay önce hayat suyu içtim ve dua ettim bol bol her cuma 1000 defa YA EVVEL dedim hergün işe gelirken sabah 707 defa YA VARİS dedim NAMAZLARIMI HİÇ AKSATMIYORUM ZATEN HEP DUA EDİYORUM RABBİME VE HAFTADA 1 HANGİ GÜN OLURSA OLSUN 1 DEFA YASİN SURESİ ARDINDAN MERYEM SURESİNİ OKUDUM ŞİMDİDE DEVAM EDİİYORUM SAĞLIKLICA DOĞUM YAPMAYI DİLİYORUM YABBİMDEN ... ALLAHIM SİZLEREDE VERSİNNNN