Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

valla aynen yaşattın bize o anı..ofiste gözlerimden yaş geldi...çok zorluklar yaşamışsın...allahım yuvana sağlık huzur dolu günler yaşatsın...bebepin hayırlı olsun ...

Lalezarcım. Mutluluğunuz bebeğiniz ile birlikte kat kat artarak devam etsin inşallah. Tebrik ederim

merhaba meleklerim ne zamandır giremedim hepinizi çok özledim genelde telden giriyorun nete ve mm açılmıyor telden merak edenler olmuş beni bahardan aldım haberi bi girriiim dedim malum doğumuma çok az kaldı... 37 haftamdayım 2 gün sonra 38 giricez bakalım 2 kere yokladı bi,zi kızım sancılandım açılmam olmadığı için doğum olmadı ama doğuruyorum sandım valla baya sancılandım 🙂 beklenen doğum tarihimiz 27-28 kasım (10 güncük kaldı )doktor eli kulağında senimn kızın heran gelebilir dedi gelişimini tamamlamış kilosuda 3000 gr olmuş ayrıca normal doğum olcak kısmetse kızım doğum pozsiyonuna girmiş ve beniim vücudum normal doğuma elverişliymiş inşallah son ana kadar terslik olmazda normal yaparım meleklerimm... bende durumlar böyleee sizler nasılsınıuz baya büyümüştür melekleriniz hepinize kolay doğumlar diliyorum vee çok öpüyorummm

Lalezarcım. Mutluluğunuz bebeğiniz ile birlikte kat kat artarak devam etsin inşallah. Tebrik ederim

Sağol canım, inşallah hepimizin mutluluğu her bebekle katlanarak artsın 🙂

Sarıgelinim bişi kalmamış ne güzel kavuşacaksın meleğine, Allahım kolay doğumlar nasip etsin, sağlıkla inşallah, bende öptüm 🙂

Canım herkese aynı sey olcak diye bi durum yok sakın panik olmayın bu yazdıklrımdan herkesin dogum eylemi farklı olabilir... Bu benim yasadıklarım herkes aynı seyi yasayacak değilya.. ben sadece sizlerle durumumu paylaşmak istedim sakın ve sakın etkilenmeyin... Canım bebeğim 2 hafta erken gelmiş doktorun hesaplarına göre artı son zamanlarda ii beslenemediği için 3,500kgdogdu... MAŞALLAH diyorum...

ALlahım herkesin evladını bağışlasın ablacıgım ve sizlere hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim... Seni üzmek istemezdim ablacıgım ama sadece dogum maceramı paylaşmak istedim...