Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Sılam_nisa canım zor günler atlatmışsın umarım güzel günlerin yakındadır hayatta zaten hiçbirşey kolay değil rabbim önce bir sınavdan geçiriyor sonra sevindiriyor yeterki isyankar olmayalım birsürü şey yaşadım hiçbirzaman isyan etmedim oyüzden allahım hep iyiyle karşılaştırdı ve mükafatlandırdı içini ferah tut her karanlığın arkası aydınlıktır bebikin uzak değil bence canım moralini yüksek tut ve ümidini yitirme bitanem 🙂

lalezarcım ne yapalım. Elimizde olan birşey değilki.. Vakti var ben bunu bilirim bunu söylerim. Allah öyle güzel ayarlamıştır ki geleceği vakti. Biz bunun hayrını şimdiden göremeyiz. Sınavında başarılar...

canıııımmmmm sağol ben iyiyim kendime yeni uğraş buldum bebişi düşünmemeye çalışıyorum biryandanda çalışmalara devam ediyorum yeni uğraşım diyet 🙂 pazartesi başladım 2 kilo gitti bile gerçi ödemdir ama olsun normalde bana yapışıktı şimdi yok 🙂 hani eşimle iddiaya girdik demmiştimya başladı bakalım 🙂kuşum sen yinede bir kana baktırsana belki son an döllenmesidir kanda çıkar inşallah be güzellik hadi sevindir bakiiimmm biziiiii 🙂

Mavikedim valla daha önce duymadım ama benimde başıma şöyle biey gelmişti geçen ay eczaneye test almak için gittiğimde bir alana bir bedava dedi şaşırdım niyeki bayatlıyormu diyede takılmıştım 🙂 ama hiç gününün geçeceği aklıma gelmemişti şimdi seni okuyunca acabamı dedim 🙂 yinede dikkat etmekte fayda var güzelim sen direk kana baktırsan ben meraktan çatlıycam yoksa 🙂

Melodi-cn hepimizde olduğu gibi sende normal olarak çok kaptırdın be güzelim artık öyle kendimizi dinler oldukki her belirtiyi hamişlik sanıyoruz aslında biz bunları normal adet öncesi sendromları olarak zaten yaşıyoruz ama beklentimiz varya ahhhhh canım moralini bozma sakın sen sanki biraz daha fazla kaptırdın çok normal bebğim sakın canını sıkma olucak zamanını bekle ve sakın ümitsizliğe kapılma tamammı bitanemmm 🙂