herşey için sagol gamze ablam benim tüm dileklerim o yönden rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah. o kadar çok istiyorum ki. bebegimsiz 1 bayram daha nasıl geçirecegim bilemiyorum.rabbim tüm bebek sahihibi olmak isteyenlere sabır ve saglık lı olmak nasip etsinkızlar ben ikinizin de canıgönülden ne kadar bebek istediğini biliyorum Allahım inş emeklerinizi boşa çıkartmaz ve çok yakında sizlerden de güzel haberler alırız umarım. allah yardımcınız olsun kafanız rahat ve umudunuz oldukça bebeklerin gelmesi yakındır kendinize iyi bakın.
maşallah maşallah tombik bi oğluşumuz olmuş. rabbim saglık uzun ömürler nasip etsin...slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür oğluşum biraz sarılıkk oldu bide grip o yüzden pek giremedim steye yeni hamişimiz var emral canım benim biliyodum zaten çok yakında hamiş olacağinı çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim buarada ben normal doğum yaptım bebeğim 3,330 gr doğdu geceleri uykusuzluk çok zor ama alışiyoruz yavaş yavaş gaz problemimiz var neyapmam gerek bana tavsiyede bulunursanaız sevirim hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun
topiğimize bi nazar boncugu lazım hamişlerimiz bayagı bi çogalmışlar. rabbim isteyen herkeze tatdırır inşallah