canım kayınpederine çokk geçmş olsun inş ameliyatı da başarılı geçer Allahtan acil şifalar dilerim. aminn ard arda gelen şehit ve deprem haberleri gerçekten çok üzücü Allah ailelerine sabır versin, ölenlerin hepsi yerlerinde rahat uyusun. biz de iyiyiz şükür 32. haftadayız baya büyüdük, buraya da sık sık giriyorum aussie-angel ı merak ediyorum bir haber var mı diye. sabaha karşı face e yazmış sezeryan olucam diye inş bebeğini sağlıkla kucağına almıştır.herkese selamlar fıstıklar kısa süreli gelemedim yanınıza buaralar kayın pederim biraz rahatsız kalpte ritim bozukluğu vardı 1 senedir ama bu son 10 gündür çok sık rahatsızlanmaya başladı kaç gün o hastane senin bu hastane benim geziyoruz nabız 260 lara kadar çıkıyo 2 iğne yapıyolar düşürüyolar eve yolluyolar biz bir kaç saat sonra hoop yine hastanedeyiz yine fenalaşıyo en sonunda adamcağızı yoğun bakıma aldılar tedbir amaçlı.çok üzüldük telef olduk valla çokta severim dünya tatlısı,iyisi bişeydir.yarın anjiyo yapılacak sonrada pil takıcaklarmış.sonrasında iyi olcak böyle şeyler yaşamıycak inşallah.allahım herkese önce sağlık versin inşallah. şehitlerimizede depremde ölen kardeşlerimizede allah rahmet eylesin kalanlarada yakınlarınada allah sabır, sağlık versin inş. işte bende durumlar böyle inşallah hepiniz iyisinizdir🙂