Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tuha bebişin hayırlı olsun. inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. benim 6. haftadan sonra başlamıştı. herkesin farklı oluyo tabi. inşallah hemen başlamaz ve yoğun bi şekilde olmaz.
Merakı ettim çünkü daha önceki bebişimin kalbi durduğunda doktor bana bulantın varmıydı diye sormuştu bende hiç bulantım yok demiştim zaten belli etmiş kalbinin durduğunu demişti .Şimdiki doktorum değil bu bahsettiğim o yüzden bulantım başlamayınca içimde hep korku oluyor
Tuha'cım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bulantılar için takılma herkeste olacak diye bir kaide yok, önemli olan bebişinin sağlıklı olması🙂
canım benim 6.5 senedir her ay test kitlerindeki ikinci çizgiyi beklemekten paranoyak oldum🙁( biraz daha beklemekte fayda var die düşünüyorum.. hamile olmadığımı kendim bir şekilde anladığımda üzülüyorum ama bunu doktor söylediğinde yıkılıyorum🙁(beni en iyi sizler anlarsınız değil mi?🙂
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım,inşallah hamilesindir canım şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...tunaa yeni fotoğrafın çok güzell amanda amannn kızınıda severmişşş🙂
Merakı ettim çünkü daha önceki bebişimin kalbi durduğunda doktor bana bulantın varmıydı diye sormuştu bende hiç bulantım yok demiştim zaten belli etmiş kalbinin durduğunu demişti .Şimdiki doktorum değil bu bahsettiğim o yüzden bulantım başlamayınca içimde hep korku oluyor
tuha bende 4 ay önceki düşükte ilk hatalari bulantım vardı 6 hatadan sonra baktım normal hamile değilken nasılsam öyleydim ne bulantım ne başka bişeyim yoktu mneğersem bebk hiç gelişmemiş ama anladığım kadarıyla senin bulantın başlamamış bence korkma benim bu hamileliğimde ve oğluma hamileliğimde 6. haftadan sonra başladı bide hiç bulantı yaşamayanlarda oluyo canım bence gerilmene gerek yok gerçi insan bende öyleyim şuan bebğimi görmüş olsamda nebilim herbişeyi aklıma takıyorum inş bu günlerimizde çabucak geçerde kıpırdadığı herşeyin normal güzel seyrinde olduğu günlere döneriz.