Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ece naz adet olmadığına göre daha belli olmaz canım,adet olmazsan bir kaç gün daha testi tekrar edersin..hayırlısıyla hamilesindir inşallah canımm

merhaba kızlar ben geldim meleğim büyümüş ve haftası 9.3 olmş yani adet tarihimle uyumlu ama dr bide altına 10. 2 yazmş ama sanırım bu mümkün değil anlamadm bende kafam karıştı ama malesef düşük tehlikem varmış progestan verdi içmeye başladm içerde kanamalar olmuş dedi bilgisi olan arkdaşlarım yorum yaprsa sevinirim

kızlar geçen ay test almıştım adetim gecikirse yaparım diye🙂ama gecikmedi bu ay erkenden yapayım dedim ziyan olmasın bari🙂🙂daha 4 günüm var,testi yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama diğeri gibi değil daha silikti iyi güzel buraya kadar ama tam 1 saat sonra ikinci çizgi kayboldu..çok şaşırdım test bozuk herhalde hamile olsam bile daha çıkmaz sanırım zaten,gecikme olursa tekrar test yaparım,hayırlısı inşallahh..
defnee sen nasılsın canımm inşallahh bebişin gelmiştir canımm

canım bende test yapmıstım benımkı sılık cıkmamaıstı sonra bende ınanamayıp tekrar bakm dedım tek cızgı kalmıstı 1 gun sonra doktora gıttım hamle oldugumu öğrendım insallah melegın gelmıstır tatlım 🙂