Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayşegül gözün aydın canım rabbim ikinize de sağlık versin.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

selam kızlar;
Biz dün doktorumuzdaydık.İkli testimizi yaptırdık.Ultrason normal çıktı.Şimdi kan testini beklicez inş o da temiz çıkar.Bu arada hem kendi doktorumuz hemde radyoloji uzmanımız kesin ve kesin bebeğiniz erkek dedi.Oğluşum olucak Allahın izniyle.Biraz erken gösterdi kendini.Göstermek için elinden gelenide yaptı.Bacaklar komple açıktı.Bide popodan kendini yukarı yukarı atıyordu.Ayakları dayamış benim karnıma destek alıp yukarı çıkıyor.Çıkarken de gözüktü erkeğimiz.

selam kızlar;
Biz dün doktorumuzdaydık.İkli testimizi yaptırdık.Ultrason normal çıktı.Şimdi kan testini beklicez inş o da temiz çıkar.Bu arada hem kendi doktorumuz hemde radyoloji uzmanımız kesin ve kesin bebeğiniz erkek dedi.Oğluşum olucak Allahın izniyle.Biraz erken gösterdi kendini.Göstermek için elinden gelenide yaptı.Bacaklar komple açıktı.Bide popodan kendini yukarı yukarı atıyordu.Ayakları dayamış benim karnıma destek alıp yukarı çıkıyor.Çıkarken de gözüktü erkeğimiz.

burda erkek hakımıyetı olcak anlasıldı hahaha gözun aydın canım saglıkla sıhhatle geır insallah

dün adet olmam gerkiyordu hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı 🙁
geçen ayda böyle olmuştu en iyisi bi doktora gidiyim bu ay

ayşegül çok geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah.duaların için çok teşekkürler darısı bizlerin başına...
tunaa kızın büyümüş valla yerim ben o cimcimeyi🙂arabanızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

Geri