ay hadi inş canım yeni hamişimiz diye yazalım yani🙂tuna hala beklemedeyim canım işallah gelmiştir meleğimdir de sizlere müjdeli haber veririm.hadi bakalım merakla bekliyorum bende ne olcak
tuna bende anne olmak için ugraşıyorum 5 aydır bu ay olmazsa doktora gitcem bildigim kadarıyla bi sorunumuz yok ama neden olmadıgını bilmiyoruz 1 gün sonra regli olmazsam hamile olabilirim inşllh
canım mrb Allah öncelikle gönlüne göre versin. ama 5 ay çok uzun bir zaman değil, benim de 2. bebeğim 5. ayımızda geldi. bu adet gecikmeleri de bebeğe hazırlık oluyor inş bebeğinin gelmesi yakındır.tuna galiba adet olcam kasıklarım çok agrıyor bidaki aya kalcak bebişimin gelmesi galiba 🙁(
Arkadaşlar yerimde duramıyorum adetimden 3 gün geçti iki ay önce tüp bebek denediğim için heralde ilaçlardan dedim sabah işyerinde arkadaşların zoruyla test yaptım ve ikinci çizgi çıktı inanamadım hemen kan vermeye gittim şimdi ordan döndüm size haber vermek için sonucu dört gibi alacağım .Bu ay da adetimi bekliyordu doktorum ilaca başalyıp dondurulmuşlarım transfer olacaktı.Allahım inşallah bu sefer yüzüme güler de sonucum pozitiv çıkar yerimde duramıyorum heyecandan
ay bende heyacnladım sımdı ya hadı allah yuzunu guldururu hayırlı bı ewlat nasıp eder sana sonucu oğrnınce hemen yaz buraya beklıom 🙂Arkadaşlar yerimde duramıyorum adetimden 3 gün geçti iki ay önce tüp bebek denediğim için heralde ilaçlardan dedim sabah işyerinde arkadaşların zoruyla test yaptım ve ikinci çizgi çıktı inanamadım hemen kan vermeye gittim şimdi ordan döndüm size haber vermek için sonucu dört gibi alacağım .Bu ay da adetimi bekliyordu doktorum ilaca başalyıp dondurulmuşlarım transfer olacaktı.Allahım inşallah bu sefer yüzüme güler de sonucum pozitiv çıkar yerimde duramıyorum heyecandan