geçen gün aynı şeyi bende yaptım seninde dediğin gibi insan dahada umutlanıyo.normalde üzülerek okuyacağım bazı yerleri sonunda hamile olduğunu bildiğim için tebessümle okudum.inanıyorumki birgün bizde öyle olucaz🙂
inş. canım hepimizin tamam busefer kesin oldu dediğimiz aylar oluyo maalesef.gün gelicekki buay kesin yok olsa hissederim dediğimiz anlarda olucak.ekimde olur belki neden olmasın🙂
ayy yerim kız ben seni.nasıl paniklemiş korkmuş kıyamam.allahım sanada ,oğluşunada,bütün canında can taşıyanlara sağlık versin güzelim benim🙂
hadi gözünüz aydın paşanız olacakmış,sağlıklısı olsun canım ( e bide yakışıklı olsun biraz tabi bakarsın kızım olur ) 🙂🙂
haklı falan değil valla.tamam daha önce acele edip erken yaptırdığınız zaman foss çıkmış olabilir.ama busefer 7 gün olmuş ya borumu🙂 ölcez burda meraktan valla bizide düşünün canım aaaaa🙂
valla bunu en çok isteyenlerden biride benim tatlım.bakıyorumda liste 34 de takıldı kaldı🙂 benimi bekliyo ne🙂 ama öyleyse eğer beklemesin ya benden öncekilere gitsin.
ablacım bi karar vermişsiniz bebeğiniz için hayırlısı olsun inşallah.