selam kızlarrr beklenen adetim bir gün gecikmeli geldi ve çok üzgünüm bu ay çok umutluydummmmmmmm veeee artıkkkk bu hayal krıklığından galiba umudumu yitirmeye başladım tuna ablacıma artık beni listeden çıkarırsan sevinirmmm inş hamiş olduğumdaaa buraya listeye yazdırım kendimi orda görünce sinirlerim bozuluyor ne bünye varmış yaaa herkes hamile kalır bizde tık yok oda yetmezmiş gibiii benim olsadaaaa durmuyorrr artık alahıma isyan etmiyorum ama canım çok sıkınnn işte öyleee🙁(((((((((((((((((((inş gelir bebişim beklenmedik andaa .. alahımın dediğinden ötesine geçilmiyor.....
tatlım bende çok bekledim inan seni çokk iyi anlıyorum ama umudunu yitirmek yok hem senin bebişin oluyo bunu biliyoruz en azından gelicek tatlım o bebiş sana gelicek hiçç merak etme dualarım seninle bitanem benim
canım üzüldüm ama allahtan hayırlısı zamanı değilmiş dicez artık napalım.umutsuzlanma hemen nolur.bende regl oldum olucam hissediyorum.napalım gelecek ay için daha çok çalışırız.pesetmek yok!!!
canım inş gelmiştir meleğin ya adetin gelmesin bebişin gelsin inş
ayşegül teşekkür ederim iyi dileklerin için,sende bebeğini sağlıkla afiyetle kucağına alırsın inşallah.bebekyüzlüm seni çook iyi anlıyorum inanmak başarmanın yarısıdır unutma umudumuzu kesmek yok ben inanıyorum bizde anneliği tadacağız inşallah bigün..
aminnn allah razı olsun allah senide hamiş yapsın en hayırlısıyla inşallah bende sana teşekkür ederim canım