Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Allah allahhhhh çok ilginç vede çok hoş bi tesadüf sevindim adınıza umarım ikinizde tez zamanda hamile kalırsınız 🙂

Marhaba h. geldin 🙂

slm kızlar nasılsınız 🙂 sekercım kendınıde bebişimizıde hıc uzme ne olur.....
dılber ve lovely kardesler allahım gonlunuze gore versın ıns....
baharcım merak etme cnm bebegın 2 hafta sonra hem gormus hemde kalp atıslarını gorursun 5 haftalıkdı ben gormustum demekkı sende gec dollenme olmus olbılır cnm uzme hıc kendını sabırla bekle 🙂
defnecım hadı cnm guzel haberlerını beklıyoruz...

lalezar teşekkür ederim güzel yorumun için çokk hoşuma gitti yaa🙂🙂seninde ikili testinin sonucu çok iyi çıkar inşallahh.defne iyi haberlerini bekliyorum canım..tuna liste çok güzel olmuş her zamanki gibi🙂ellerine sağlık..

defnecim umarım şaka yerine sürpriz olur bu ay sana, test yapmadınmı senin yerine ben heycanlandım valla🙂
evet tabi süpriz yapmasını tercihederim🙂 yok canı yapmadım bugününde geçmesi lazım kanımca🙂 yarında olmazsam c.tesi sabahı yapıcam.

valla ogüzel haberi bende bekliyorum🙂 inş.vermek kısmet olur.

Slm altta 4 tane hamiş olmayı bekleyen melek görüyorum, İnşallahhhhhhhhhhh hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız 🙂
amin ablacım inşallah allah dualarımızı kabuletsin.
inş. bakalım 2 gün daha bekleyelimde.

dilbercim hakikatten tesadüfün böylesi olmaz yani.tamam burda dertleşiyoruz yeri geliyo sevincimizi paylaşıyoruz kardeş gibi olduk ama siz gerçekten kardeş olmuşsunuz haberimiz yok🙂🙂 allah ikinizi tez zamanda sevindirsin inşallah canlarım.