Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

oyyy hadı gozun aydın valla sevındım ccnm bu arada hayırlı olsun kızında okula baslamıs basarılar

valla ben endişelendm bide kesin bişey demdi dr bide burda fazla dr olmadğı için seçme şansımda yok ama internette 1500 olnca çıkar diyordu kese benmde cuma günü görünür inş şöyle bir ohh çekerim rabbim olmayanlara versin kızlar inş tüm meleklerimizinde bebeklerini korusun

melodim cok sevındım . allah bızede nasıp etsın inş.

MAAŞALLAH KIZLARRR doğum haberlerinizide buradan almak nasip olsun inşallahh!

aşkım ayşem tatliş ayşem
saol bidenem...

sende saol tatlım benim

aminn ayşemm ya sen bidanesinnn🙂o seninn güzelliğinn ayşemm benimmm bu arada kocişin çok şanslı melek gibi eşi varr

sus kız o senin tatlılığın asıl senin kociş çok şanslı rabbim en kısa zamanda seninde böle güzel haberlerini almayı nasip etsin bize

Aysegulum seninde gittikce az kaldi cnm. Rabbim kolayca kuzunu kucagina almayi nasip etsin ins. hep aklimdasin sen cnm. Allah yardimcin olsun ins. nasilsin sen peki. son gunler gercekten cok zor oluyor 🙂)

aminnnnn allahım razı olsun bitanem canım sende benim aklımdasın aminn gerçekten çok zor son günler ama napalım bebiş için katlanıcaz bu kadar çok sevgisi olmasa dayanması çok zorolurdu heralde sen nasılsın oğluşun büyümüş bile hemen yirim onu ya mevalam sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna inş darısı bana ve diğer bebiş isteyen herkese olsun

dur kıs sıra bende sıranı bekle anam
h allahım hayırlara çıkarsın rüyanı kankim

öffff emralim ya nasıl bekliycez çarşamabaya kadar inş beklediğimize değicek ama en ufak bir şüphem yok sen hamişsin ve busefer sağ salim alıcaksın kucağina meleğini hep iyi düşün tatlım dualarım seninle

kızlarr hamileyimmm alhıma bin şükür ama keseyi göremedi küçük daha dedi değerim 880.1 çıkdı cuma günü yine gidicem

işte bu yaaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım okadar mutlu oldumki bağlantım yoktu meraktan çatladım ama hep içimden hamiş sin geçiyodu zaten aksini düşünmedim bile rabbim sağ salim kucağina versin kuzunu

hamişller acıl cvplar beklıyorum 10 haftalık olduk goguslerımdekı hassasıyetler sankı bugun azalmıs gıbı siz yasadınızmı

tatlım merak etme arada geçiyo sonra tekrar artıyo bende senin gibi çok korkmuştum annelik çok zor hep endişe duyuyo insan değilmi iyi bebişin hemde çok iyi merak etme annesi

ayy maşallahh canım baya büyüdünüz allahım gönlüne göre versin inş herşey dilediğin gibi olur bir oğlumuz daha oluyo demek hayırlı olsun

baharım hiöçççç endişelenme bikere değerin çok güzel kese nin görünmessi için değerin en az 1500 olmas gerekiyo bikaçgüne artar sende görrüsün bebişn kesesini allahım kalp atışınıda duymanı nasip etsin sağ salim kucağina al yavrunu darısı bekleyen meleklerime sende hamiş olduğuna göre artık sende dua et bekleyen arkadaşlarımza çok öptüm seni vede minik mercimeğini