Oyyy hayırlı ugurlu olsun minik meleğimizin mobilyası ve odası... Ay ne güzel sen şimdiden yapıyorsun yaa benim odamında boyaya ihtiyacı oldugunu anladım veee bboyatmak istiyorum odamı... Pff ama boyayacak tek iyi insan eniştem oda suan istanbulda kızının yanında torun sevmekteee.. umarım en kısa zamanda gelirlerdee bizim oda boyanır ve bende artık yavas yavas bebeğimin odasını hazırlarım... Hergün kendime bugün çantamı hazırlayacagım diyorum amaaa nerdeee 😉)) her defasında başka bişi cıkıyor ve unutuyorum.. Bugün 32+5olduk şafak 51 ama bende tık yok.. herseyi aldım hazır etttim amaaaa düzenlemedim..slm kızlar ee bu saatte girince benden başka kimse yok🙂 ayy tüm gün çarşıdaydık çocuk odası için nevresim takımı, yatak, boya-badana işleri derken öldüm valla. zaten tunayla alışveriş çok zor heryere dalıyor🙂 valla anca girebiliyorum. sonunda bilgisayarımız salonda, oda takımımız çarş-perş gelecek ama iş çoookk. neyse sizler de iyisinizdir umarım, henüz okumadım sayfaları bir bakıyım ne var ne yok. grşmek üzere...