cnm kabızlık normal gebelkte.Bol su içiceksin ve şeftali ye bana iyi gelyo karın ağrıtıyo tuvalete çıkıyosn yani🙂)armut da kabızlığa ii geliyo bunlar tecrübeyle sabit yani.Bnm daha fazla oluyo kabızlğm ve bende hemoroid gelşti kabızlık yüzünden🙁 meyve bol ye ardndan hemen su iç..
Canım ilk başlarda olmuştu dr.um toz verdi geçti sonra hemoroidim zaten var azmıştı, 2 aydır iyiydik ama 2 gündür zorlanıyorum yine işn, bu arada tekrar hemoroidim azmaz çok kötü oluyor benim kanıyor falan inşallah o hale dönüşmez.... canım 1 haftadır hergün kocaman bir armut yiyiyorum, bir elma yiyiyorum, su desen o biçim ama bu haftalarda olurmuş bakalım inş fazla kzasız atlatırız...
Canım ilk başlarda olmuştu dr.um toz verdi geçti sonra hemoroidim zaten var azmıştı, 2 aydır iyiydik ama 2 gündür zorlanıyorum yine işn, bu arada tekrar hemoroidim azmaz çok kötü oluyor benim kanıyor falan inşallah o hale dönüşmez.... canım 1 haftadır hergün kocaman bir armut yiyiyorum, bir elma yiyiyorum, su desen o biçim ama bu haftalarda olurmuş bakalım inş fazla kzasız atlatırız...
Valla bende de var hemoroid yani gebelkte arttı..Hemoroid çok fena ama sana tavsiyem sakın ha sakın tuvalette kendini zorlama.Bebişin sağlığı açısından yani.Eşim sürekli tembihler.Valla aklma başka da bişe gelmiyo ki kabızlğa ii gelicek
Tuna bebek odan hayırlı olsn cnm ALLAHIM güle güle kullanmanızı nasip etsn.Güzel kızın güle güle yatsın🙂🙂 ya bende istiyorum oda almak ama çevremdeki herkes karşı.Yani bebek odası kullanılmıyor,beşik zaten sizin odanzda olucak falan diyolar aldırmıyolar pek.Ama açıkcası ilk bebek de olunca çok hevesliyim bi bebiş odasına🙁neyse bakalm zaman ne gösterick belki fikrmizi değiştirirz🙂
şekerim oradamısın bilmiyorum ama.. Suna hanım izindeymiş Pazartesi gününe randevu aldım. Ama valla çatlayacam ben. Bebeğin cinsiyetini bana naz yapmadan söyleyebilecek bir doktor var mı??
şekerim oradamısın bilmiyorum ama.. Suna hanım izindeymiş Pazartesi gününe randevu aldım. Ama valla çatlayacam ben. Bebeğin cinsiyetini bana naz yapmadan söyleyebilecek bir doktor var mı??
Kesinlikle MEHMET BARDAKÇI derim.Suna hanım'a da nye gidiyosn balım valla bnm doktoruma git aynı hastane bence daha memnun kalırsın.Bnm doktorum 12.haftada falan sölemişti cinsiyetini cnm çok da ilgili farkı görürsn bence
mrb kızlar tek cızgının ardından kırmızı kartıda yedık🙂 artık uzulemıyorum cok alıstım heralde hayırlısı olsun rabbım buyuk tunacım benıde ekle bu ay lısteye 10 ekim