Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet canım benim eşimde ilköğretimde müdürlük yaptığı için biliyorum, benim hamişlik iyi şimdilik maşalah işte, haftaya bir amniyosentezimiz var biraz ona endişeliyim ..
şimalcim ben doktora gittiğimde bana 7 gün geçmeden test yapma demişdi tatlım dur bakalım bozma moralini hakkında hayrlsı olsun allah gönlüne göre versin canm benm
Şimall üzülme birkaç gün sonra tekrar et testi.Bazı bayanların hormonları çabuk yükselmiyor.Onun için bekle derim.Hem sıkma canını her ay yeni bir umut.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.
slm kzlarr ben regl oldum yeni adet tarihim 30 eylül bu arada işe balşaladım kızlarrr yarın iş çıkışi doktora gidecemmm tahlillerimi yaptirmak içinnn inş hayırlı haberler duyarımm hepinizi öpüyormmmm
sağolun kızlar kzımla çok cesur pozlar veriioruz işte böyle 7 aylık olduk tontişimleee.. defnem hadi kuzum inşallah güzel haberler verirsin bize canım...
slm kzlarr ben regl oldum yeni adet tarihim 30 eylül bu arada işe balşaladım kızlarrr yarın iş çıkışi doktora gidecemmm tahlillerimi yaptirmak içinnn inş hayırlı haberler duyarımm hepinizi öpüyormmmm
sağolun kızlar kzımla çok cesur pozlar veriioruz işte böyle 7 aylık olduk tontişimleee.. defnem hadi kuzum inşallah güzel haberler verirsin bize canım...