Merhaba arkadaşlar. Tatiliniz umarım güzel geçmiştir. Ben bol bol dinlenme fırsatı buldum. Eşimin işyerinin şubelerinden birine hırsız girdiğinden dolayı bayramda şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Bu yüzden akraba ziyaretlerine de gidemedik. Normalde bu hafta kontrole gitmem gerekiyor ama benim doktorum internetten araştırdığım kadarıyla bu haftalarda. (16. haftamdayım) cinsiyeti söylemiyormuş. Herkesin içine doğar ya bende öyle birşey yok bir bakıyorum kız olacak gibi bir bakıyorum oğlan olacak gibi. Doktora Cumartesi gidicem ama cinsiyeti öğrenemeden dönücem galiba. Doktorumdan çok memnunun ne yapalım geç öğreneceğiz. Ya benim bir kızım var Allah biliyor ya hayırlı afiyetli bir de oğlan çocuğu istiyorum.
Bu arada Lalezarcım alıntı yapamadım ama. Bacaklarımda ağrı oluyor diye bahsetmişsin. Hamileliğin ilk 3 ayında sanki adet olacakmış gibi bacak veya karın ağrısı yaşanabilirmiş. Bu kramp şeklinde de olurmuş. Benim başımada gelmişti. Doktoruma sorduğumda bana böyle bir açıklama yaptı. Normal bunlar, sıkıntı yapma kendine...