Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bestcim keseyi görmüşsünüz hadi hayırlısı canım 🙂
sende h. geldin aramıza Dusom82 ... İnşallah en kısa zamanda hamişler kervanına sende katılırsın ... bak benim karşıladıklarım genelde hamile kalıyor hahaha

Ay saol lalezarım.Bakalım perşembe de kendisini görürüz inşallah yawrumun.Yahu ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.Sabahta fena oldum zaten.Sabah olunca midemde birşeyde olmuyor ne çıkarayım.Öğür öğür bir hal oluyorum.Bide 2 haftadır bir öksürük var.Ciğerime kadar doluyum.Doktor ilaç veremem dedi.Ama mahvoldum bide korkuyorum bebeğime bişey olur diye .Allah'a emanet .Senin bulantıların nasıl oldu.Biraz hafifledi mi bari?

kızımla biz geldik. mrb herkese nasılsınız bakalım? çok şükür biz iyiyiz. sabah kontrolüm ve şeker yüklememiz vardı. aç karına o şerbeti içmek zor oldu biraz ama yine de şükür midem falan bulanmadı. sonuçları saat 3'te alacağım bakalım. hala annemde kalıyorum evde int sorunlu eve dönersem yazamam anca int düzelirse girerim. benim tatlı kızım büyümüş 700 gr olmuş nerdeyse. maşallah herşey yolunda gidiyor. sadece ben bu ay acayip kilo almışım yaa🙁 zaten farkındaydım. hamileliğin başından 5. aya kadar sadece 5 kilo almıştım ne iyi derken kendime nazar değdirdim yaa. son 1 ayda sırf 5 kilo daha almışım bir bomba oldum yaa şimdiden 10 kilo etti🙁 doktor ona biraz dikkat etmemi söyledi. iştahım çok açık bir türlü doymuyorum ama tansiyonum ve bebeğim için dikkat etmeliyim. şimdilik bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz...

kızımla biz geldik. mrb herkese nasılsınız bakalım? çok şükür biz iyiyiz. sabah kontrolüm ve şeker yüklememiz vardı. aç karına o şerbeti içmek zor oldu biraz ama yine de şükür midem falan bulanmadı. sonuçları saat 3'te alacağım bakalım. hala annemde kalıyorum evde int sorunlu eve dönersem yazamam anca int düzelirse girerim. benim tatlı kızım büyümüş 700 gr olmuş nerdeyse. maşallah herşey yolunda gidiyor. sadece ben bu ay acayip kilo almışım yaa🙁 zaten farkındaydım. hamileliğin başından 5. aya kadar sadece 5 kilo almıştım ne iyi derken kendime nazar değdirdim yaa. son 1 ayda sırf 5 kilo daha almışım bir bomba oldum yaa şimdiden 10 kilo etti🙁 doktor ona biraz dikkat etmemi söyledi. iştahım çok açık bir türlü doymuyorum ama tansiyonum ve bebeğim için dikkat etmeliyim. şimdilik bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz...

Oy oy maşallah kızçene.Sağlık versin Allah'ım inşallah.Ya bu kilo alma işi beni de en çok korkutan şey.Yani benim hedefim normal olan 12-13 kiloyu geçmemek inşallah öyle olur.Ama sende sıkma canını.Onlar iyi olsunda biz sonradan kiloları veririz.Dikkat edin kendinize.

laloşumm gene gitmiş🙂 bu arada tuna'cım eşim bana hepatit aşısından hiiiiiiç bahsetmedi ama dr'um kandan hepatit falan baktırmştı sarılık tahlili falan bunlara baklmştı eğer pozitif olsaydı yaptırıcaktk...Hamd olsn bişe çıkmadı hepatit aşısına da gerek kalmadı yani...Sizde baktırmşnzdır muhtemelen dr istemiştir toksoplazma falan bunlar yapılmştır...
hımm anladım canım doktorum kan tahlillerinde bakmıştır belki bana aşıdan bahsetmedi. ama gerek görülse derdi. sağol yine de.

Tuna yeni haftayı eklememiş🙂 neyse şeker testi iyi çıkar inşallah sarıgelinn ve tuna'nın.Rabbim yardm etsn.Ya bende haftaya ayrıntılıya giricem bana çok dua edin emi🙂 düşündkçe nabız sayıjm artıyo🙂
fıstık yeni haftaları yazdım aslında ama geride kalmıştır tekrar güncelleyeyim. dileklerine tşkler canım bakalım saat 3 te çıkacak sonuçlar. Allah senin de yardımcın olsun ayrıntılı ult. güzel bşy🙂

Günaydın melekler umarım hepinizin tatili iyi geçmiştir ben büyüklerin ziyaretinden sonra hep evdeydim bol bol dinlendim sanki çok yoruluyorumda 🙂 gamzem ,duygum sizleri hayırlı haberlerle bekliyoruz umarım şeker sonuçları iyi çıkar bide nasıl bişey onuda yazarsanız sevinirim 16 sındada benim var biraz tecrübeli gideyim benim öbür çocuklarda yoktu böyle bişey şimdi çok prosedür var hele ilk oğlumda günüm geçti hamilesin dediler sancım tuttu doğuruyosun dediler doktor yüzünüde ozaman gördüm zaten 🙂19 yaşımdaydım şimdi öylemi bebişimi özledim diyip ulturasona koşturuyoruz önceden nerdeeeeee offffffff çenem düştü hadi hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizide bekliyorum melekler 🙂
canımm iyiydi tatil işte. sağol bizi düşündüğün için bakalım ult da herşey güzel çıktı gelişimi gayet güzelmş kızımın🙂 umarım şeker testi sonuçları da iyi çıkar bekliyorum. gün geçtikçe yeni bşyler çıkarıyorlar işte canım. inş sen de hayırlısıyla atlatırsın. öptüm..

gunaydın kızlar nasılsınız yarım saat oldu kalkalı eşim işe basladı yalnız gunlerımız gene basladı allahtan bebegım varda yalnız degılım bıde bana kendını bı hıssetırse o zmn kımseyı aramayacgım 🙂 napıyonus nasılsınız ....duygu ve gamzecım ıns testlerınız ıı cıkarda mutlu haberlerle donersınız 🙂
canım benim maşşallah dinlenin bebeğinle umarım iyi olmuşsundur biraz. tşkler canım kızımın gelişimi şükür iyi çıktı. şeker yüklemesinin sonuçlarına 3 te dediler bekliyoruz.

kızlar selam herkesin derdi aynı sanırım mide bulantıları.Bende cumartesi sabahı ve bu sabah fena halde mide bulantısı ile lavaboya koştum.Saolsun bebişim midemde istemediği şeyi tutmuyor.O iyi olsunda ben razıyım.Bayramdan önce keseyi gördük.Perşembe günüde kendisini görücez bebeğimin inş.Rabbim sağlık versin hepsine.
canım benim keseyi görmüşşsünüz gözünüz aydın. darısı kalp atışlarına. bu bulantılar oluyor işte kraker falan yemeye çalış geçmş olsun.

26 eylül yeni adet tarihim umarım olmazzzzzzzzzzzz
hayırlısı olsun canım inş bir 9 ay daha görmezsin de hamiş listesine eklerim.

Oy oy maşallah kızçene.Sağlık versin Allah'ım inşallah.Ya bu kilo alma işi beni de en çok korkutan şey.Yani benim hedefim normal olan 12-13 kiloyu geçmemek inşallah öyle olur.Ama sende sıkma canını.Onlar iyi olsunda biz sonradan kiloları veririz.Dikkat edin kendinize.
ay sağolasın canım ya aminn onlar sağlıklı olsun da kiloları veririz. yine de başta iyi giderken tartıdaki kiloyu görünce canım sıkıldı🙁 perş de senden güzel haberler bekliyoruz.. kib..

Zaman ne çabuk geçiyor hamileliği sonlara yaklaşanlara hayırlı doğumlar... şimdi de geldik eylül ayına hadi bakalım maşallah maşallah hamişlerimiz çoğalmaya devam ediyor bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...
bir gün listedeki herkesi hamiş olarak yazmak dileğiyle...

H A M İ Ş L E R İ M İ Z

Aman nazar değmesin

1.hurish.....................kasım hamişi Gurbetçi Konyalı 26 yaş OĞLAN
Çok şükür 23.08.2011 saat 04.10'da Mahmud Suraka bebeğimiz 3.600 gr ve 53 cm olarak doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz🙂

2.ayşegüüll..................ocak hamişi 36 haftalık hamiş OĞLAN

3.salkım......................şubat hamişi 33 haftalık hamiş KIZ

4.tuvanna....................şubat hamişi ???

5.aussie-angel............şubat hamişi 32 haftalık hamiş KIZ

6.hazan_11.................şubat hamişi son adet 7 şubat Antalya 31 haftalık hamiş KIZ

7.burju........................mart hamişi
28 haftalık hamiş KIZ

8.çölmeleği................mart hamişi
Mardin/Midyat 19 yaş 27 haftalık hamiş KIZ

9.sarı gelin.................mart hamişi son adet 6 mart 27 haftalık hamiş KIZ

10.sen-lin12121212.....mart hamişi 26 haftalık hamiş OĞLAN

11.tunaa.......................mart hamişi son adet 20 mart Eskişehir 34 yaş Resim öğrt. 25 haftalık hamiş KIZ Çok mutluyum🙂))

12.mavişimbebekistiyor..........mart hamişi İstanbul 41 yaş Gayrımenkul danış. 25 haftalık hamiş OĞLAN

13.mavikedi...............nisan hamişi
son adet 1 nisan Edirne 28 yaş İngilizce
öğrt. 23 haftalık hamiş OĞLAN

14.geliyobebiş...........nisan hamişi son adet 8 nisan 22 haftalık hamiş KIZ

15.dilara1..................nisan hamişi Mardin (Almanyadan) ???

16.elçin&su...............nisan hamişi son adet 9 nisan 22 haftalık hamiş

17.ayperi...................nisan hamişi son adet 23 nisan 20 haftalık hamiş OĞLAN

18.sheker_shey.........nisan hamişi son adet 28 nisan Konya 19 haftalık hamiş OĞLAN

19.sinoplu_17............mayıs hamişi
???

20.bembeyaz.............mayıs hamişi son adet 14 mayıs Konya 26 yaş Memur 17 haftalık hamiş

21.esinerkan..............mayıs hamişi son adet 18 mayıs Düzce 24 yaş Okul öncesi öğrt. 17 haftalık hamiş OĞLAN

22.incetopuk..............................mayıs hamişi son adet 30 mayıs 15 haftalık hamiş

23.beyonceee............................haziran hamişi
14 haftalık hamiş

24.gülparem..............................haziran hamişi
son adet 7 haziran Afyon 22 yaş Üniv. öğrc. 14 haftalık hamiş

25.esde..........................haziran hamişi son adet 13 haziran 13 haftalık hamiş

26.fatma mutlu........................haziran hamişi son adet 15 haziran Elazığ 21 yaş 12 haftalık hamiş

27.sumsuk.........................haziran hamişi son adet 17 haziran Konya 28 yaş 12 haftalık hamiş

28.lalezar.....................haziran hamişi son adet 18 haziran Balıkesir 39 yaş Memur 12 haftalık hamiş

29.melodi_cn...................temmuz hamişi son adet 3 temmuz İstanbul 25 yaş Ev hanımı 10 haftalık hamiş Ramazanın 1. hamişi

30.deryanınmeleği..................temmuz hamişi son adet 6 temmuz 26 yaş 9 haftalık hamiş Ramazanın 2. hamişi

31.best_dream....................temmuz hamişi son adet 14 temmuz 8 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂) Ramazanın 3. hamişi

32.tektanemmm....................temmuz hamişi son adet 25 temmuz 7haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂) Ramazanın 4. hamişi

33.geweze..................temmuz hamişi son adet 28 temmuz Ankara 22 yaş Üniv. öğrc. 6 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂)Ramazanın 5. hamişi

34.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim?

beklenmeyen adet tarihlerimiz
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...

-orjinal-catlaq.......................???İstanbul
-çitos.................................??? Yozgat
-haziran13..........................??? İstanbul 35 yaş Mühendis
yukarıdaki grupta olanlar yeni adet tarihlerini bildirirlerse liste güncellenecektir..

-lovely.......................7 eylül
-burçemm......................7 eylül Tekirdağ
-emral........................10 eylül
-tuha..................................?
-baharrrımmm....................10 eylül Ardahan Güzellik uzmanı
-ada_16........................?
-hayal...........................13 eylül Tokat 24 yaş Türkçe öğrt.
-defne defne.......................14 eylül 27 yaş Satış danışmanı
-bebekyüzlüm....................14 eylül Ankara Ev hanımı
-dilber yavuz.....................15 eylül Tekirdağ
-fatma 2...........................17 eylül
-hale77........................2o eylül
-denizzzz.....................21 eylül Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-sevde7.........................24 eylül
-geveze.............................?
-ayse arslan
....................? Kayseri
-AyşegüL......................?
-darkangel80...................26 eylül

adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere
bebek müjdesi verirler...
-tatu......................?
-beklenenbebiş..................? 20 yaş
-mumined....................? Konya-Akşehir

Arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar
da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
-sea34........................? İstanbul
-koza..........................? Antalya 33 yaş
-aymelek...................? Erzurum 25 yaş Hemşire
-elif_ecrin..................?
-pirenses..................?
-yesi.........................??? 16 ağustos 25 yaş
-uyuzmuyum_neyim.............??? 10 ağustos Ankara 28 yaş Memur
-mini garaböcük...................? Gurbetçi Eskişehirli 26 yaş
-yaseminnnnnnn..................? Kütahya 22 yaş Ev hanımı
-sinemtugra......................?

LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA VEYA ADET OLANLARIN TARİHLERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK VARSA LÜTFEN BELİRTSİNLER.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar
seve seve ekleriz...

Dikkat!!! Regl tarihi 1 ay geçip de topiğe haber vermeyenler listeden
çıkarılacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar facebooktaki grubumuza da buyrun, şimdilik burdan gelen 77 kişi olduk, herkesi bekleriz...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr melegımı gorduk kocaman olmus 9+1 olmuss yanı ult ole gorundu kızlar nasıl oynuyor bı gorsenız eşim şok oldu dr teyzemız yakalayamadı masssalah cok hareketlı dedı kalbının seslerını duyduk cok guzel bı duyguydu kızlar rabbım olmayanlara nasıb bızımde kucagımıza almayı gostersın ya rabbım 🙂
negüzel tatlım ya bak kavuştun ensonunda sabırsız anne🙂 inşallah hayırlısıyla kucağınada alıcaksın meraketme sen hiç.

Oyy oyy Melodi_cn'a özendik ve bizde bugün doktorumuzu ziyarete gittik 😉 İyiki gitmişiz doktorumuz yıllık izne ayrılmış bugünde tesadüfen 1 saaatliğine ordayken yakaladım.. Ay ayy tızım tocaman olmuş.. Maşallah !!! şuan 31+4 haftalığım bebeğim 34-35haftalık bebek ebatındaymış 😉) vee prensesimm USG ölçümlerine görede 2,526kg 😉) tüü tüüü maşallah... Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.. AMİN !
oooo harbi maşşallah yani tosun gelicek desene🙂 yani tosun derken kız tosun🙂herşeyin yolunda seyiretmesine sevindim güzelim

meloşummmmmmmm hemşom ben sana demedim mi bnm oğlum konuştu senn bebişler gayet iyi herşey yolunda üzülme diye🙂🙂 bak hamd olsn senn oğlan da büyümş ya bak 2 dir ağzmdan oğlan çkıyo hadi hayırlısı🙂🙂 ben sana haberler getiririm oğluşumla yne oynarlar sende beni haberdar et artk sennkide büyüdü ya o da anlatır Ahmet Burak'ı hahaha hahaha bizde ALLAH izin verrse çarşamba günü görücez oğluşumu yaaa 1 ay olucak görmedm kuzumu nasl özledm burnmda tütüyo eşek sıpası 🙂🙂 snraki hafta ayrıntılımız var ALLAHIM izin verrse .Bu arada ben aşırı yiyorum veeee tam 3 kilo aldm 1 ayda🙂🙂göbeğimn de maaşallahı var maaşallah subhanallah gören gün gün büyüyosnz diyo🙂
inşallah çarşamba günkü buluşmanız problemsiz geçer canım benim.büyüceksiniz tabi. sen sağlıklı sağlıklı yeki bebeişinde sağlıkla büyüsün.ne demiştik kiloları hiiiç dertetmek yok🙂

[sıze=2]ayyy teyzelerı bugun babamızla hava alalım dısarı cıkalım dedık daha yolun basına varmadan eve donduk mıde bulantısından dolayı cok kotu oldum kapıyı acmaya gerek kalmadan kapımın onune oldugu gıbı yedıgımı cıkardım ayyy cok kotu oldum yaaa 🙁 midem suan cok kotu halen 2 aydan beri 3.cu cıkarısım ayyy öluyom sandım[/sıze]
ah canım benim ya senin nedir bu çektiğin bulantılardan mahvetti seni.gerçi 2 ayda 3 çıkarma fena bi rakam değil🙂 her allahın günü o bulantı ve istifraları yaşayanlar varya sen şanslısın yinede inşallah enkısa zamanda düzelir canım
günaydın hamiş ve hamiş olmayı bekleyen melekler🙂 tatildeydim yeni döndüm güneş kum ve deniz umarım faydalı olmuştur adetime 10 gün var umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum..
inşallah faydalı olmuştur bebişin karnına konmuştur🙂 sen şimdi 10 günüm var deyince bende unutmuşum şimdi saydımda benimde 8 günüm kalmış🙂 inşallah buay bütün isteyenlerin gönlüne göre olsun herşey

Günaydın melekler umarım hepinizin tatili iyi geçmiştir ben büyüklerin ziyaretinden sonra hep evdeydim bol bol dinlendim sanki çok yoruluyorumda 🙂 gamzem ,duygum sizleri hayırlı haberlerle bekliyoruz umarım şeker sonuçları iyi çıkar bide nasıl bişey onuda yazarsanız sevinirim 16 sındada benim var biraz tecrübeli gideyim benim öbür çocuklarda yoktu böyle bişey şimdi çok prosedür var hele ilk oğlumda günüm geçti hamilesin dediler sancım tuttu doğuruyosun dediler doktor yüzünüde ozaman gördüm zaten 🙂19 yaşımdaydım şimdi öylemi bebişimi özledim diyip ulturasona koşturuyoruz önceden nerdeeeeee offffffff çenem düştü hadi hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizide bekliyorum melekler 🙂
ay ablacım ya alemsin valla öldüm gülmekten.negüzel anlatmışsın günün geçti hamilesin sancın geldi doğurdun demek🙂 belki birçok şeyi eskiden bilmiyordunuz tıp şimdi çok gelişti cıncığına kadar neler var neler ama sanki bana eskiden mutluluklarda,heyecanlarda,meraklarda herşey daha doğalmış gibi geliyo herşey süpriz nerdeyse onunda yeri ayı sanki.sen baya şanslısın her ikisinide yaşamışsın.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ablacım.çok seyrek giriyosun özlüyoruz onuda dipnot olarak düşelim yani🙂

kızlar selam herkesin derdi aynı sanırım mide bulantıları.Bende cumartesi sabahı ve bu sabah fena halde mide bulantısı ile lavaboya koştum.Saolsun bebişim midemde istemediği şeyi tutmuyor.O iyi olsunda ben razıyım.Bayramdan önce keseyi gördük.Perşembe günüde kendisini görücez bebeğimin inş.Rabbim sağlık versin hepsine.
amin canım önce sağlık tabi.perşembe günü görüşme var demek güzel geçsin inşallah tatlım🙂
Bende öyle diliyorum .inş olur.ben yeni üye oldu 🙂
hoşgeldin canım aramıza sen bize biz sana uğurlu gelelim inşallah birbirimize.bak lale ablam karşılamış seni hamileliğinin eli kulağında demek🙂
iyi bari yaa kolay atlatmışsın sabah sabah şerbet içmek zordur kesinlikle. bende doktoruna katılıyorum genelde yeyin esirgemeyin derim ama sana ceza çok yemek yok 1 ayda 5 kilo cızzz🙂 herşeyden önemlisi sağlığın ablacım sen ve bebğin nasıl iyi olacaksanız öyle olsun.ama sen biraz dikkatet fazla kilo doğumda zorluk çıkartabilir allah korusun.

iyi bari yaa kolay atlatmışsın sabah sabah şerbet içmek zordur kesinlikle. bende doktoruna katılıyorum genelde yeyin esirgemeyin derim ama sana ceza çok yemek yok 1 ayda 5 kilo cızzz🙂 herşeyden önemlisi sağlığın ablacım sen ve bebğin nasıl iyi olacaksanız öyle olsun.ama sen biraz dikkatet fazla kilo doğumda zorluk çıkartabilir allah korusun.
valla haklısın canım cezalıyım🙁 tamam tahmin ediyordum son ay baya büyüdük ama hiç bu kadar da beklemiyordum. o kiloyu görünce şok oldum🙂 artık meyve falan daha çok yiyeyim. bayramda yedik tatlıları şiştik iyice🙂 sağol canım sezeryan olacak zaten yine de dikkat etmek gerek..

hadi bakalım senin de pek bşy kalmamış gününe inş bu kez güzel haberler alırsın..

valla haklısın canım cezalıyım🙁 tamam tahmin ediyordum son ay baya büyüdük ama hiç bu kadar da beklemiyordum. o kiloyu görünce şok oldum🙂 artık meyve falan daha çok yiyeyim. bayramda yedik tatlıları şiştik iyice🙂 sağol canım sezeryan olacak zaten yine de dikkat etmek gerek..

hadi bakalım senin de pek bşy kalmamış gününe inş bu kez güzel haberler alırsın..
evet evet bol bol meyva tüket en sağlıklısı meyva sebze zaten ama benim gibi herşeyin yanında ekmek yemiyosan🙂 amin ablacım amin inşallah busfar verebilirim o güzel haberleri.kısmet bakalım artık

Geri