kızımla biz geldik. mrb herkese nasılsınız bakalım? çok şükür biz iyiyiz. sabah kontrolüm ve şeker yüklememiz vardı. aç karına o şerbeti içmek zor oldu biraz ama yine de şükür midem falan bulanmadı. sonuçları saat 3'te alacağım bakalım. hala annemde kalıyorum evde int sorunlu eve dönersem yazamam anca int düzelirse girerim. benim tatlı kızım büyümüş 700 gr olmuş nerdeyse. maşallah herşey yolunda gidiyor. sadece ben bu ay acayip kilo almışım yaa🙁 zaten farkındaydım. hamileliğin başından 5. aya kadar sadece 5 kilo almıştım ne iyi derken kendime nazar değdirdim yaa. son 1 ayda sırf 5 kilo daha almışım bir bomba oldum yaa şimdiden 10 kilo etti🙁 doktor ona biraz dikkat etmemi söyledi. iştahım çok açık bir türlü doymuyorum ama tansiyonum ve bebeğim için dikkat etmeliyim. şimdilik bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz...
hımm anladım canım doktorum kan tahlillerinde bakmıştır belki bana aşıdan bahsetmedi. ama gerek görülse derdi. sağol yine de.laloşumm gene gitmiş🙂 bu arada tuna'cım eşim bana hepatit aşısından hiiiiiiç bahsetmedi ama dr'um kandan hepatit falan baktırmştı sarılık tahlili falan bunlara baklmştı eğer pozitif olsaydı yaptırıcaktk...Hamd olsn bişe çıkmadı hepatit aşısına da gerek kalmadı yani...Sizde baktırmşnzdır muhtemelen dr istemiştir toksoplazma falan bunlar yapılmştır...
fıstık yeni haftaları yazdım aslında ama geride kalmıştır tekrar güncelleyeyim. dileklerine tşkler canım bakalım saat 3 te çıkacak sonuçlar. Allah senin de yardımcın olsun ayrıntılı ult. güzel bşy🙂Tuna yeni haftayı eklememiş🙂 neyse şeker testi iyi çıkar inşallah sarıgelinn ve tuna'nın.Rabbim yardm etsn.Ya bende haftaya ayrıntılıya giricem bana çok dua edin emi🙂 düşündkçe nabız sayıjm artıyo🙂
canımm iyiydi tatil işte. sağol bizi düşündüğün için bakalım ult da herşey güzel çıktı gelişimi gayet güzelmş kızımın🙂 umarım şeker testi sonuçları da iyi çıkar bekliyorum. gün geçtikçe yeni bşyler çıkarıyorlar işte canım. inş sen de hayırlısıyla atlatırsın. öptüm..Günaydın melekler umarım hepinizin tatili iyi geçmiştir ben büyüklerin ziyaretinden sonra hep evdeydim bol bol dinlendim sanki çok yoruluyorumda 🙂 gamzem ,duygum sizleri hayırlı haberlerle bekliyoruz umarım şeker sonuçları iyi çıkar bide nasıl bişey onuda yazarsanız sevinirim 16 sındada benim var biraz tecrübeli gideyim benim öbür çocuklarda yoktu böyle bişey şimdi çok prosedür var hele ilk oğlumda günüm geçti hamilesin dediler sancım tuttu doğuruyosun dediler doktor yüzünüde ozaman gördüm zaten 🙂19 yaşımdaydım şimdi öylemi bebişimi özledim diyip ulturasona koşturuyoruz önceden nerdeeeeee offffffff çenem düştü hadi hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizide bekliyorum melekler 🙂
canım benim maşşallah dinlenin bebeğinle umarım iyi olmuşsundur biraz. tşkler canım kızımın gelişimi şükür iyi çıktı. şeker yüklemesinin sonuçlarına 3 te dediler bekliyoruz.gunaydın kızlar nasılsınız yarım saat oldu kalkalı eşim işe basladı yalnız gunlerımız gene basladı allahtan bebegım varda yalnız degılım bıde bana kendını bı hıssetırse o zmn kımseyı aramayacgım 🙂 napıyonus nasılsınız ....duygu ve gamzecım ıns testlerınız ıı cıkarda mutlu haberlerle donersınız 🙂
canım benim keseyi görmüşşsünüz gözünüz aydın. darısı kalp atışlarına. bu bulantılar oluyor işte kraker falan yemeye çalış geçmş olsun.kızlar selam herkesin derdi aynı sanırım mide bulantıları.Bende cumartesi sabahı ve bu sabah fena halde mide bulantısı ile lavaboya koştum.Saolsun bebişim midemde istemediği şeyi tutmuyor.O iyi olsunda ben razıyım.Bayramdan önce keseyi gördük.Perşembe günüde kendisini görücez bebeğimin inş.Rabbim sağlık versin hepsine.
hayırlısı olsun canım inş bir 9 ay daha görmezsin de hamiş listesine eklerim.26 eylül yeni adet tarihim umarım olmazzzzzzzzzzzz
ay sağolasın canım ya aminn onlar sağlıklı olsun da kiloları veririz. yine de başta iyi giderken tartıdaki kiloyu görünce canım sıkıldı🙁 perş de senden güzel haberler bekliyoruz.. kib..Oy oy maşallah kızçene.Sağlık versin Allah'ım inşallah.Ya bu kilo alma işi beni de en çok korkutan şey.Yani benim hedefim normal olan 12-13 kiloyu geçmemek inşallah öyle olur.Ama sende sıkma canını.Onlar iyi olsunda biz sonradan kiloları veririz.Dikkat edin kendinize.
negüzel tatlım ya bak kavuştun ensonunda sabırsız anne🙂 inşallah hayırlısıyla kucağınada alıcaksın meraketme sen hiç.slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr melegımı gorduk kocaman olmus 9+1 olmuss yanı ult ole gorundu kızlar nasıl oynuyor bı gorsenız eşim şok oldu dr teyzemız yakalayamadı masssalah cok hareketlı dedı kalbının seslerını duyduk cok guzel bı duyguydu kızlar rabbım olmayanlara nasıb bızımde kucagımıza almayı gostersın ya rabbım 🙂
oooo harbi maşşallah yani tosun gelicek desene🙂 yani tosun derken kız tosun🙂herşeyin yolunda seyiretmesine sevindim güzelimOyy oyy Melodi_cn'a özendik ve bizde bugün doktorumuzu ziyarete gittik 😉 İyiki gitmişiz doktorumuz yıllık izne ayrılmış bugünde tesadüfen 1 saaatliğine ordayken yakaladım.. Ay ayy tızım tocaman olmuş.. Maşallah !!! şuan 31+4 haftalığım bebeğim 34-35haftalık bebek ebatındaymış 😉) vee prensesimm USG ölçümlerine görede 2,526kg 😉) tüü tüüü maşallah... Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.. AMİN !
inşallah çarşamba günkü buluşmanız problemsiz geçer canım benim.büyüceksiniz tabi. sen sağlıklı sağlıklı yeki bebeişinde sağlıkla büyüsün.ne demiştik kiloları hiiiç dertetmek yok🙂meloşummmmmmmm hemşom ben sana demedim mi bnm oğlum konuştu senn bebişler gayet iyi herşey yolunda üzülme diye🙂🙂 bak hamd olsn senn oğlan da büyümş ya bak 2 dir ağzmdan oğlan çkıyo hadi hayırlısı🙂🙂 ben sana haberler getiririm oğluşumla yne oynarlar sende beni haberdar et artk sennkide büyüdü ya o da anlatır Ahmet Burak'ıbizde ALLAH izin verrse çarşamba günü görücez oğluşumu yaaa 1 ay olucak görmedm kuzumu nasl özledm burnmda tütüyo eşek sıpası 🙂🙂 snraki hafta ayrıntılımız var ALLAHIM izin verrse .Bu arada ben aşırı yiyorum veeee tam 3 kilo aldm 1 ayda🙂🙂göbeğimn de maaşallahı var maaşallah subhanallah gören gün gün büyüyosnz diyo🙂
ah canım benim ya senin nedir bu çektiğin bulantılardan mahvetti seni.gerçi 2 ayda 3 çıkarma fena bi rakam değil🙂 her allahın günü o bulantı ve istifraları yaşayanlar varya sen şanslısın yinede inşallah enkısa zamanda düzelir canım[sıze=2]ayyy teyzelerı bugun babamızla hava alalım dısarı cıkalım dedık daha yolun basına varmadan eve donduk mıde bulantısından dolayı cok kotu oldum kapıyı acmaya gerek kalmadan kapımın onune oldugu gıbı yedıgımı cıkardım ayyy cok kotu oldum yaaa 🙁 midem suan cok kotu halen 2 aydan beri 3.cu cıkarısım ayyy öluyom sandım[/sıze]
inşallah faydalı olmuştur bebişin karnına konmuştur🙂 sen şimdi 10 günüm var deyince bende unutmuşum şimdi saydımda benimde 8 günüm kalmış🙂 inşallah buay bütün isteyenlerin gönlüne göre olsun herşeygünaydın hamiş ve hamiş olmayı bekleyen melekler🙂 tatildeydim yeni döndüm güneş kum ve deniz umarım faydalı olmuştur adetime 10 gün var umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum..
ay ablacım ya alemsin valla öldüm gülmekten.negüzel anlatmışsın günün geçti hamilesin sancın geldi doğurdun demek🙂 belki birçok şeyi eskiden bilmiyordunuz tıp şimdi çok gelişti cıncığına kadar neler var neler ama sanki bana eskiden mutluluklarda,heyecanlarda,meraklarda herşey daha doğalmış gibi geliyo herşey süpriz nerdeyse onunda yeri ayı sanki.sen baya şanslısın her ikisinide yaşamışsın.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ablacım.çok seyrek giriyosun özlüyoruz onuda dipnot olarak düşelim yani🙂Günaydın melekler umarım hepinizin tatili iyi geçmiştir ben büyüklerin ziyaretinden sonra hep evdeydim bol bol dinlendim sanki çok yoruluyorumda 🙂 gamzem ,duygum sizleri hayırlı haberlerle bekliyoruz umarım şeker sonuçları iyi çıkar bide nasıl bişey onuda yazarsanız sevinirim 16 sındada benim var biraz tecrübeli gideyim benim öbür çocuklarda yoktu böyle bişey şimdi çok prosedür var hele ilk oğlumda günüm geçti hamilesin dediler sancım tuttu doğuruyosun dediler doktor yüzünüde ozaman gördüm zaten 🙂19 yaşımdaydım şimdi öylemi bebişimi özledim diyip ulturasona koşturuyoruz önceden nerdeeeeee offffffff çenem düştü hadi hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizide bekliyorum melekler 🙂
amin canım önce sağlık tabi.perşembe günü görüşme var demek güzel geçsin inşallah tatlım🙂kızlar selam herkesin derdi aynı sanırım mide bulantıları.Bende cumartesi sabahı ve bu sabah fena halde mide bulantısı ile lavaboya koştum.Saolsun bebişim midemde istemediği şeyi tutmuyor.O iyi olsunda ben razıyım.Bayramdan önce keseyi gördük.Perşembe günüde kendisini görücez bebeğimin inş.Rabbim sağlık versin hepsine.
hoşgeldin canım aramıza sen bize biz sana uğurlu gelelim inşallah birbirimize.bak lale ablam karşılamış seni hamileliğinin eli kulağında demek🙂Bende öyle diliyorum .inş olur.ben yeni üye oldu 🙂
iyi bari yaa kolay atlatmışsın sabah sabah şerbet içmek zordur kesinlikle. bende doktoruna katılıyorum genelde yeyin esirgemeyin derim ama sana ceza çok yemek yok 1 ayda 5 kilo cızzz🙂 herşeyden önemlisi sağlığın ablacım sen ve bebğin nasıl iyi olacaksanız öyle olsun.ama sen biraz dikkatet fazla kilo doğumda zorluk çıkartabilir allah korusun.kızımla biz geldik. mrb herkese nasılsınız bakalım? çok şükür biz iyiyiz. sabah kontrolüm ve şeker yüklememiz vardı. aç karına o şerbeti içmek zor oldu biraz ama yine de şükür midem falan bulanmadı. sonuçları saat 3'te alacağım bakalım. hala annemde kalıyorum evde int sorunlu eve dönersem yazamam anca int düzelirse girerim. benim tatlı kızım büyümüş 700 gr olmuş nerdeyse. maşallah herşey yolunda gidiyor. sadece ben bu ay acayip kilo almışım yaa🙁 zaten farkındaydım. hamileliğin başından 5. aya kadar sadece 5 kilo almıştım ne iyi derken kendime nazar değdirdim yaa. son 1 ayda sırf 5 kilo daha almışım bir bomba oldum yaa şimdiden 10 kilo etti🙁 doktor ona biraz dikkat etmemi söyledi. iştahım çok açık bir türlü doymuyorum ama tansiyonum ve bebeğim için dikkat etmeliyim. şimdilik bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz...
valla haklısın canım cezalıyım🙁 tamam tahmin ediyordum son ay baya büyüdük ama hiç bu kadar da beklemiyordum. o kiloyu görünce şok oldum🙂 artık meyve falan daha çok yiyeyim. bayramda yedik tatlıları şiştik iyice🙂 sağol canım sezeryan olacak zaten yine de dikkat etmek gerek..iyi bari yaa kolay atlatmışsın sabah sabah şerbet içmek zordur kesinlikle. bende doktoruna katılıyorum genelde yeyin esirgemeyin derim ama sana ceza çok yemek yok 1 ayda 5 kilo cızzz🙂 herşeyden önemlisi sağlığın ablacım sen ve bebğin nasıl iyi olacaksanız öyle olsun.ama sen biraz dikkatet fazla kilo doğumda zorluk çıkartabilir allah korusun.
evet evet bol bol meyva tüket en sağlıklısı meyva sebze zaten ama benim gibi herşeyin yanında ekmek yemiyosan🙂 amin ablacım amin inşallah busfar verebilirim o güzel haberleri.kısmet bakalım artıkvalla haklısın canım cezalıyım🙁 tamam tahmin ediyordum son ay baya büyüdük ama hiç bu kadar da beklemiyordum. o kiloyu görünce şok oldum🙂 artık meyve falan daha çok yiyeyim. bayramda yedik tatlıları şiştik iyice🙂 sağol canım sezeryan olacak zaten yine de dikkat etmek gerek..
hadi bakalım senin de pek bşy kalmamış gününe inş bu kez güzel haberler alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?