Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

maşallah canım... Allah sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin bitanem...😉

melodicim gözün aydınn tatlımmm bebeğinede maşallahhhhh maşallahhhhh🙂

teyzelerı cok sagolun evet bebegımı gormek ve kalp atıslarını dymak gercekten bambaska bı duygu ozlemısım o gunlerımı kıpır kıpırdı yawrum pazartesı bazı kan tahllerı yaptıracam genel kontrol ıcın tam kan sayımı ıdrar tahlılı falan 🙂 ıns onlarda ıı cıkar sızde bebişlerınıze cok ii bakın hee tunacım evet cok guzel bı duygu cnm yaa annelıgı tatmak mukkemle rabbım herkese yastsın ınsss cok tsk ederım tekrardan herkese
şekerım evet teyzesı gorusmusler benımkıde slm soledı sana teyzemın ogluyla oynuyoruz dedı bana 🙂 kız nebılım ama benım ıcımede hep erkek doguyor rabbım hayırlısını versın

Bnm oğlan sanki erkek gibi bahsetti sennknden ama hayırlısı tabii ki🙂 evlat evlattır parçan nihayetnde ve annelik o kadar kutsal ki hiç bi şekilde ayrım olmaz sağlıkla hayırla gelsn inşallah bebişlerimz..Bende çooook özledim hatta onu görmemenn huzursuzluğunu yaşıyorum sinirlerim gel git yaşıyo çarşamba gidicektm ama salı gideyim diyorum bi kaç sorum falan da var onları da soraym içim rahat etsn

canım öncelikle geçmiş olsun... umarm bir an once geçer tüm sıkıntıların.. vee maşalahh tocaman olmussunuz bende sizin arkanızdan takipcinizim.... bide bişi sorcam doktorun sana dogum yöntemin ile ilgili bilgi verdimi ???

evet sekerım okudum karın agrın varmıs benımde oluyor arada sankı adet olcak gıbı su 1 haftadır dogru duzgun su ıcmedım hemen koyu sarı akıntım basladı doktorum ılac yazamdı yanma kasıntın yoksa suan kullanmayalım dedı ılac ıste bol suya devam dedı karın agrı rahım buyuyor yaa ondan olabılır tatlım ama yınede sor doktoruna bıtanem ıhmal etme