Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ben kaçtım melekler kendinize iyi bakın tabi eniklerinizide 🙂 ben ve eniğim sizi öpüyoruz grşrz🙂)

meloşummmmmmmm hemşom ben sana demedim mi bnm oğlum konuştu senn bebişler gayet iyi herşey yolunda üzülme diye🙂🙂 bak hamd olsn senn oğlan da büyümş ya bak 2 dir ağzmdan oğlan çkıyo hadi hayırlısı🙂🙂 ben sana haberler getiririm oğluşumla yne oynarlar sende beni haberdar et artk sennkide büyüdü ya o da anlatır ahmet burak'ı hahaha hahaha bizde allah izin verrse çarşamba günü görücez oğluşumu yaaa 1 ay olucak görmedm kuzumu nasl özledm burnmda tütüyo eşek sıpası 🙂🙂 snraki hafta ayrıntılımız var allahım izin verrse .bu arada ben aşırı yiyorum veeee tam 3 kilo aldm 1 ayda🙂🙂göbeğimn de maaşallahı var maaşallah subhanallah gören gün gün büyüyosnz diyo🙂

canım ultrasonda kıpırdadığını görürsün tabi ama hissetmen kişiye göre değişiyor. 18. Haftada falan başlıyor. Karnını da hiç merak etme ben de büyümüyor derken tam bomba olucam🙂) ileride özellikle 20. Haftadan sonra bak göreceksin inş nasıl da büyüyecek.

güzelim çok sevndim yaa harika duygular değil mi? Allah herkese yaşatsın. Aminnn sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş..

aman da aman maşallah yerim senin tonton kızını. Canım az kaldı zaten bebeğine kavuşmana. Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize. Ay inş normal olur tatlım ama tombiş kızın seni zorlar biraz yaa. Hayırlısı olsun..

maşallah canım... Allah sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip etsin bitanem...😉

melodicim gözün aydınn tatlımmm bebeğinede maşallahhhhh maşallahhhhh🙂

oyy teyzesi yesin onu ya allahım bu duyguları yaşamak isteyen herkese yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın inş öle mi demek bizim bebişler keşfe çıkmış ya çok güzel duygular benim kuzuda iyi teyzesi yakında dr gidicez allahım izin verirse çok özledim yavrumu isim koydu babası bilal olucak annesinin gülü sağ salim doğsun inş bütün bebişlerimiz

canım çok zor allahım sabır versin

aminn ablacım aminn rabbim hepimizin doğumunu hayırlı eylesin isim konusundda en doğru kararı vericenizden eminim

tatlım bebişin oynuyodur ama sen daha hissetmezsin büyür büyür merak etme az kaldı

canımmmm çok sevindim maşşallah minik kuzuna rabbim sağ salim kucağina versin yavrunu

oyyy yerim o tontiş kızını ben ya asudem maşallah süpanallah canım aminn inş

olsun canım sen hamişsin bol bol yeki beslensin yavrun yarasın yeğenime inş ayrıntıda çok güzel çıkar rabbim kavuştursun

sabah ki kusma ve bulantı beni acaip sarstı çok kötü hissediyorum kendimi.bi de ilk haftalarda olan karın ağrısı var dr rahim büyümesine bağlı demişti ama bu haftalarda da olması ne kadar normal bilmiyorum bu karın ağrısını yaşayan varmıydı bnm haftalarmda?ilk zamanlarda oluyodu ya hani ondan bahsediyorum..umarm bebeğim çok sarsılmamştr yaa yavrum bnm ben böle fenayken o ne durumdaydı acaba??mevlam sana emanet kuzularmz🙁
teyzelerı cok sagolun evet bebegımı gormek ve kalp atıslarını dymak gercekten bambaska bı duygu ozlemısım o gunlerımı kıpır kıpırdı yawrum pazartesı bazı kan tahllerı yaptıracam genel kontrol ıcın tam kan sayımı ıdrar tahlılı falan 🙂 ıns onlarda ıı cıkar sızde bebişlerınıze cok ii bakın hee tunacım evet cok guzel bı duygu cnm yaa annelıgı tatmak mukkemle rabbım herkese yastsın ınsss cok tsk ederım tekrardan herkese
şekerım evet teyzesı gorusmusler benımkıde slm soledı sana teyzemın ogluyla oynuyoruz dedı bana 🙂 kız nebılım ama benım ıcımede hep erkek doguyor rabbım hayırlısını versın

teyzelerı cok sagolun evet bebegımı gormek ve kalp atıslarını dymak gercekten bambaska bı duygu ozlemısım o gunlerımı kıpır kıpırdı yawrum pazartesı bazı kan tahllerı yaptıracam genel kontrol ıcın tam kan sayımı ıdrar tahlılı falan 🙂 ıns onlarda ıı cıkar sızde bebişlerınıze cok ii bakın hee tunacım evet cok guzel bı duygu cnm yaa annelıgı tatmak mukkemle rabbım herkese yastsın ınsss cok tsk ederım tekrardan herkese
şekerım evet teyzesı gorusmusler benımkıde slm soledı sana teyzemın ogluyla oynuyoruz dedı bana 🙂 kız nebılım ama benım ıcımede hep erkek doguyor rabbım hayırlısını versın
Bnm oğlan sanki erkek gibi bahsetti sennknden ama hayırlısı tabii ki🙂 evlat evlattır parçan nihayetnde ve annelik o kadar kutsal ki hiç bi şekilde ayrım olmaz sağlıkla hayırla gelsn inşallah bebişlerimz..Bende çooook özledim hatta onu görmemenn huzursuzluğunu yaşıyorum sinirlerim gel git yaşıyo çarşamba gidicektm ama salı gideyim diyorum bi kaç sorum falan da var onları da soraym içim rahat etsn

Canım kaşıntın varsa doktoruna söyle karaciger emzinlerine baktır .bende ellerim ayaklarım sorma kaşıntıda yara bile oldu tahlillerim temiz çıktı şükür bazi hamişlerde olurmuş böyle kaşıntı şuan ilaç kullanıyorum biraz azaldı gibi inş.geçer yoksa kafayı yiycem 🙁(
canım öncelikle geçmiş olsun... umarm bir an once geçer tüm sıkıntıların.. vee maşalahh tocaman olmussunuz bende sizin arkanızdan takipcinizim.... bide bişi sorcam doktorun sana dogum yöntemin ile ilgili bilgi verdimi ???

evet sekerım okudum karın agrın varmıs benımde oluyor arada sankı adet olcak gıbı su 1 haftadır dogru duzgun su ıcmedım hemen koyu sarı akıntım basladı doktorum ılac yazamdı yanma kasıntın yoksa suan kullanmayalım dedı ılac ıste bol suya devam dedı karın agrı rahım buyuyor yaa ondan olabılır tatlım ama yınede sor doktoruna bıtanem ıhmal etme

Geri