Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Cnm ben esasında 13.haftamda hareketlerini hissetmeye başladım ufak yerlerde karıncalanma şeklinde ve şuan balık yüzüyo gibi oluyo böle için gıdklanıyo 🙂 seyirmelerde var ama ne bilim her gün olmayınca endişeleniyorum yani tam başlasn istiyorum..yarın 18.haftam bitiyo inşallah ve artık bu çocuk ne zaman adam akıllı tekme atıcak dye gün boyu takip etmek ve korkmak istmeiyorum🙁ilgilendiğin için saol tatlm🙂 kızını da seni de öpüyorum
Maşallah seninkide kocaman olmuş hiç endişelenme canım 1 yada 2 hafta gibi tekmeleri yemeye başlarsın bizde sizi çok öptük..

tunacim ben biraz önce adet oldum,zaten bu ayda ümitli degildim hayirlisi böyleymis ve benim uzun süre ara vermem gerekiyo cünkü ise basliycam haftaya ve bu is benim icin önemli....o yüzden beni listeden tamamen cikar canim..Rabbim isteyen herkese annelik duygusu yasamayi nasip etsin insallah..tekrar bayraminiz mübarek olsun öpüyorum..:6:
belkide buiş sana he anlama şans getirir vede bebeğine vesile olur olumlu düşün canım.inşallah bukadar isteğimizin karşılığını vericek allahım ben inanıyorum sende inan umudunu yitirme. görüşemiceğimiz bu dönemde kendine çok iyi bak nezaman kendini kötü hissedersen hemen bize yaz paylaş daraltma içini biz herzaman birbirimizin yanındayız.öptüm kocamannn. güzel haberlerle dön bize inşallaahhhh🙂

günaydn meleklerimmmm🙂kocişimi de gönderdm nöbete bende bi giriyim dedim.Ya bi yere gidememek değil de eşimn de bugün nöbetçi olması üzücü yaa.Sonuçta kocam başımda ALLAH eksik etmesin diye teselli edebiliyorum memlekete falan gidemememizi ama ne bilim eşim yanmda olsaydı.Neyse buna da şükür🙂bugn kimse girmez heralde benden başka🙂
evet tatlım bunuda şükür hem yalnız değilsinki çok yakınında hatta taaaa içinde bişey var ve o dünyanın engüzel şeyi🙂 seni hiiç yalnız bırakmıcak🙂

slm kızlarrrrr bız tontısımle bugun evdeyız babamız calısıyor cunku ....🙁 dun gezmelere gıttık ama bıraz yorulduk ve yorgun dustuk 🙂 sizin bayramınız nasıl gecıyor umarım ııı gecıyordur herkese ıı bayramlar rabbım bole guzel gunlerı yawrularımızla yasamayı nasıp etsın ınsllah cok opuldunuz bıtanelerım hee bu arada teyzelerı 3 gun sonra melegımı gormeye gıdıyoruz bu arada massalah dıyım asırı derece bogazımız acıldı artık dun 6 ogun yemek yedık 🙂 doymak bılmedık yanı .....neyse cok optum herkesı tekrardan byyy
ohh maşşalahhh iştahımız yerinde negüzel.amann abur cubur yeme sen yinede çok dikkatet kendine miden hassas senin anladığım kadarıyla bulantın olmasın yine inşallah. bak gördünmü 3 güncük kalmış zzaman dediğin neki valla jet hızıyla geçiyo.hadi bakalım iyi haberler ver bize🙂

Ya durduk yere seni de üzdm🙁 kusurabakma emi cnm bnm.Ya bak kaç yıl geçrse geçsin insanın canı acıyo değil mi??bnm olayım biraz daha tuhaf.Ben babamı hain bi dr yüzünden kaybettim hala davalğz ve ve davayı biz kazandk çok şükür ama bi dr'la evliyim🙂 hayat çok tuhaf valla.O zaman bu mesajı okuyan herkes 3 ihlas bi fatiha okusun bu topikte sevdiklerini kaybetmişlerin ve kendi geçmişlerinin ruhuna değsin inşallah..Ölmşlerimizide böle yad edelim onları da bu şekilde bayramlayalım inşallah.Ben okudum burdaki arkadaşlarmın içinde sennde babanın ruhuna 3 ihlas bi fatiha RABBİM yerine ulaştırsın mekanları cennet olsn.İmkanları olan varsa ihmal etmesinler biliyosunz onlar her an bekliyolar...
canım benim olsun önemli değil o zaten hep yüreğimde yaşıyor acısı çok başka.. senin de babana üzüldüm. hepsi yerlerinde rahat uyusunlar. Allah dualarımızı kabul etsin.

https://www.meleklermekani.com/ozel-gunleriniz/198884-ramazan-bayraminiz-mubarek-olsun.html Allahım diğer meleklerimizede bebkleriyle bir bayram geçirmeyi nasip etsin bu bayram geldi geçicek ama neyse ki önümüzde bir bayram daha var 🙂 inş bütün hamiş olmayan meleklerimiz önümüzdeki bayrama bayramlık olarak kırmızılar içinde girer.

Meleklerim hepinizin bayramını kutluyorum, inşallah meleklerimizle, eşlerimizle ve sevdiklerimizle nice güzel bayramlar görürüz, hepinizi çoooooooook öpüyorum... 🙂

kızlar bayramınız kutlu olsun.nice güzel ,mutlu,umutlu ,huzurlu bayramlara...annelerimize saglıklı dogumlar ve evlatlar ,hamiş adaylarımıza da en yakın zamanda bebişler nasip etsin büyük allahım...

hepinize iyi akşamlar melekler gewezem tebrik ederim canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin canım analı babalı büyüsün inşallah 🙂 HURİŞİM uzun zorlu ama bir okadarda güzel yolu oğluşunu kollarına alarak bitirdin allahım bundan sonrasındada oğluşuna hayırlı kısmetler huzurlu seneler nasip etsin tabiii sizlerle beraber canım bebeğine ve kendine iyi bak tatlım 🙂 Kızlar hepinizin bayramını kutluyor tüm dileklerinizin kabul olmasını diliyor ve dua ediyorum sevgiyle kalın 🙂

Bayramınız kutlu olsun kızlar...
sizlerin de bayramı kutlu olsun kızlar...

tunacim ben biraz önce adet oldum,zaten bu ayda ümitli degildim hayirlisi böyleymis ve benim uzun süre ara vermem gerekiyo cünkü ise basliycam haftaya ve bu is benim icin önemli....o yüzden beni listeden tamamen cikar canim..Rabbim isteyen herkese annelik duygusu yasamayi nasip etsin insallah..tekrar bayraminiz mübarek olsun öpüyorum..:6:
canım hayırlısı olsun, seni alta atıyorum istediğin zaman yine eklerim, inş beklemediğin bir anda gelir bebeğin. rabbim herkese nasip etsin aminnn. senin de bayramın mübarek olsun.

tuna gnaydn cnm🙂 sana bişe sorucam .Nazlı kızının tekmesini çok net olarak ne zaman kaçncı haftada hissettin??
fıstığım kusura bakma acil çıkmıştım msjnı yeni gördüm. 18-19. haftalar gibi seyirmeler ve ufak atışlar başladı ama net olarak 20. haf. hissettim. bu gün geçtikçe artıyor canım🙂 senin oğluş da başlamış hadi hayırlısı...

ya bende allerji başladı deterjan ve sabun'a.Hatta buranın suyuna bile.Acaip kaşındırıyo bacaklarım ellerim hatta göbüşüm bile🙁 uyutmuyo başladğı zaman.ALLAHIM ne kötü bişe
ay canım dikkat et kendine, göbeğinin kaşınması çatlaklar olacağı için de olabilir.

... Zaman geçmek bilmiyor.. sıcak daraldım buunaldım.. iiçimde ki meleğimde kıpır kıpır rahat durmuyoooo banada rahat vermiyor.. ayy hiç bir yere sığamıyorum !!!! Yandım yandım sıkıldım bunaldım !!! offf haftam ilerledikçe hamileliğin sıkıntılarıda artıyor ve gün geçtikce bir önceki günümü arar oluyorum.... Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun....
oy kuzum kıyamam gün geçtikçe bebeklerimiz büyüdükçe zorlaşıyor taşımak değil mi? yine de içimizde bizden bir parça olması güzel. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlarrrrr bız tontısımle bugun evdeyız babamız calısıyor cunku ....🙁 dun gezmelere gıttık ama bıraz yorulduk ve yorgun dustuk 🙂 sizin bayramınız nasıl gecıyor umarım ııı gecıyordur herkese ıı bayramlar rabbım bole guzel gunlerı yawrularımızla yasamayı nasıp etsın ınsllah cok opuldunuz bıtanelerım hee bu arada teyzelerı 3 gun sonra melegımı gormeye gıdıyoruz bu arada massalah dıyım asırı derece bogazımız acıldı artık dun 6 ogun yemek yedık 🙂 doymak bılmedık yanı .....neyse cok optum herkesı tekrardan byyy
canım benim biz de sırayla geziyoruz işte, bol bol tatlı yiyoruz iyice bomba olucam🙂 aminn güzel dileklerin için senin de bayramın kutlu olsun. hadi bakalım az kaldı meleğinle buluşmaya. biz de inş ayın 5inde görüşeceğiz🙂 ohh maşallah ye tatlım yarasın bal şeker olsun🙂 öptümm..

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsunnnnnnnnnnn

herkese iyi bayramlar
size de mutlu bayramlar kızlar🙂

bizde gurbetteyiz canm evet ve malesef 2 yıl daha burdayız sizin gibi bakalım hayrlısı
Allah sabır versin canım inş biran önce bebeğin gelir de oyalanırsın onunla zaman çabuk geçer.

Şimdi de geldik ağustos ayına hadi bakalım maşallah maşallah
hamişlerimiz çoğalmaya devam ediyor bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı
tüm listeye...
bir gün listedeki herkesi hamiş olarak yazmak dileğiyle...

H A M İ Ş L E R İ M İ Z

Aman nazar değmesin

1.hurish.....................kasım hamişi Gurbetçi Konyalı 26 yaş OĞLAN

Çok şükür 23.08.2011 saat 04.10'da Mahmud Suraka bebeğimiz 3.600 gr ve 53 cm olarak doğmuştur. Arkadaşımızı tebrik eder bebeğiyle uzun ömürler dileriz🙂

2.ayşegüüll..................ocak hamişi 35 haftalık hamiş OĞLAN

3.salkım......................şubat hamişi 32 haftalık hamiş KIZ

4.tuvanna....................şubat hamişi ???

5.aussie-angel............şubat hamişi 31 haftalık hamiş KIZ

6.hazan_11.................şubat hamişi son adet 7 şubat Antalya 30 haftalık hamiş KIZ

7.burju........................mart hamişi
27 haftalık hamiş KIZ

8.çölmeleği................mart hamişi
Mardin/Midyat 19 yaş 26 haftalık hamiş KIZ

9.sarı gelin.................mart hamişi son adet 6 mart 26 haftalık hamiş KIZ

10.sen-lin12121212.....mart hamişi 25 haftalık hamiş OĞLAN

11.tunaa.......................mart hamişi son adet 20 mart Eskişehir 34 yaş Resim öğrt. 24 haftalık hamiş KIZ Çok mutluyum🙂))

12.mavişimbebekistiyor..........mart hamişi İstanbul 41 yaş Gayrımenkul danış. 24 haftalık hamiş OĞLAN

13.mavikedi...............nisan hamişi
son adet 1 nisan Edirne 28 yaş İngilizce
öğrt. 22 haftalık hamiş OĞLAN

14.geliyobebiş...........nisan hamişi son adet 8 nisan 21 haftalık hamiş KIZ

15.dilara1..................nisan hamişi Mardin (Almanyadan) ???

16.elçin&su...............nisan hamişi son adet 9 nisan 21 haftalık hamiş

17.ayperi...................nisan hamişi son adet 23 nisan 19 haftalık hamiş OĞLAN

18.sheker_shey.........nisan hamişi son adet 28 nisan Konya 18 haftalık hamiş OĞLAN

19.sinoplu_17............mayıs hamişi
???

20.bembeyaz.............mayıs hamişi son adet 14 mayıs Konya 26 yaş Memur 16 haftalık hamiş

21.esinerkan..............mayıs hamişi son adet 18 mayıs Düzce 24 yaş Okul öncesi öğrt. 16 haftalık hamiş OĞLAN

22.incetopuk..............................mayıs hamişi son adet 30 mayıs 14 haftalık hamiş

23.beyonceee............................haziran hamişi
13 haftalık hamiş

24.gülparem..............................haziran hamişi
son adet 7 haziran Afyon 22 yaş Üniv. öğrc. 13 haftalık hamiş

25.esde..........................haziran hamişi son adet 13 haziran 12 haftalık hamiş

26.fatma mutlu........................haziran hamişi son adet 15 haziran Elazığ 21 yaş 11 haftalık hamiş

27.sumsuk.........................haziran hamişi son adet 17 haziran Konya 28 yaş 11 haftalık hamiş

28.lalezar.....................haziran hamişi son adet 18 haziran Balıkesir 39 yaş Memur 11 haftalık hamiş

29.melodi_cn...................temmuz hamişi son adet 3 temmuz İstanbul 25 yaş Ev hanımı 9 haftalık hamiş Ramazanın 1. hamişi

30.deryanınmeleği..................temmuz hamişi son adet 6 temmuz 26 yaş 8 haftalık hamiş Ramazanın 2. hamişi

31.best_dream....................temmuz hamişi son adet 14 temmuz 7 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂) Ramazanın 3. hamişi

32.tektanemmm....................temmuz hamişi son adet 25 temmuz 6 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂) Ramazanın 4. hamişi

33.geweze..................temmuz hamişi son adet 28 temmuz Ankara 22 yaş Üniv. öğrc. 5 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler🙂) Ramazanın 5. hamişi

34.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim?

beklenmeyen adet tarihlerimiz
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...

-orjinal-catlaq.......................???İstanbul
-çitos.................................??? Yozgat
-haziran13..........................??? İstanbul 35 yaş Mühendis
-darkangel80....................???

yukarıdaki grupta olanlar yeni adet tarihlerini bildirirlerse liste güncellenecektir..

-lovely.......................7 eylül
-burçemm......................7 eylül Tekirdağ
-emral........................10 eylül
-tuha..................................?
-baharrrımmm....................10 eylül Ardahan Güzellik uzmanı
-ada_16........................?
-hayal...........................13 eylül Tokat 24 yaş Türkçe öğrt.
-defne defne.......................14 eylül 27 yaş Satış danışmanı
-bebekyüzlüm....................14 eylül Ankara Ev hanımı
-dilber yavuz.....................15 eylül Tekirdağ
-fatma 2...........................17 eylül
-hale77........................2o eylül
-denizzzz.....................21 eylül Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-sevde7.........................24 eylül
-geveze.............................?
-ayse arslan
....................? Kayseri
-AyşegüL......................?

adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere
bebek müjdesi verirler...
-tatu......................?
-beklenenbebiş..................? 20 yaş
-mumined....................? Konya-Akşehir

Arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar
da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
-sea34........................? İstanbul
-koza..........................? Antalya 33 yaş
-aymelek...................? Erzurum 25 yaş Hemşire
-elif_ecrin..................?
-pirenses..................?
-yesi.........................??? 16 ağustos 25 yaş
-uyuzmuyum_neyim.............??? 10 ağustos Ankara 28 yaş Memur
-mini garaböcük...................? Gurbetçi Eskişehirli 26 yaş
-yaseminnnnnnn..................? Kütahya 22 yaş Ev hanımı
-sinemtugra......................?

LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA VEYA ADET OLANLARIN TARİHLERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK VARSA LÜTFEN BELİRTSİNLER.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar
seve seve ekleriz...

Dikkat!!! Regl tarihi 1 ay geçip de topiğe haber vermeyenler listeden
çıkarılacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar facebooktaki grubumuza da buyrun, şimdilik burdan gelen 78 kişi olduk, herkesi bekleriz...

Son düzenleme:
.... Doktorumun bayram izni bitsede ziyaretine gitsem ... Ösledim meleğimi.... Kızlar yaaa ben bebeğime isme karar veremiyorum cok kararsızım.. herkes bi yorum yapıncada aklım cok karısıyor sizler nasıl karar verdiniz bebeklerinizin isimlerine???
slm canım inş ben de pazt göreceğim bebeğimi🙂 insan özlüyor. şeker yüklemesi de yapılacak bakalım. yaa isim konusunda sorma ben de çok kararsızım. bir de abisine uydurmak gerek. oğlumun adı tuna. beğendiklerim ona uymuyor, uyanlar da güzel olmuyor🙂 yine de düşünüyoruz bakalım. ama sonunda en doğru isimleri seçeceğimize eminim🙂 hepimize kolay gelsin..

slm canım inş ben de pazt göreceğim bebeğimi🙂 insan özlüyor. şeker yüklemesi de yapılacak bakalım. yaa isim konusunda sorma ben de çok kararsızım. bir de abisine uydurmak gerek. oğlumun adı tuna. beğendiklerim ona uymuyor, uyanlar da güzel olmuyor🙂 yine de düşünüyoruz bakalım. ama sonunda en doğru isimleri seçeceğimize eminim🙂 hepimize kolay gelsin..
Canım OooO baya büyümüssünüz o zaman.. şeker yüklemesi vakti geldiyse😉) Umarım sonuclarınızda iyi çıkar.. ya ben cok özlüyorum elime imkan olsa 24-7 onu izlemek istiyorum ama nerdeee.... birde ben nst nts mi adı neyse onu cok ama cok merak ediyorum😉

Ben ikisinin isimleri farkli olsun birbirini cagristirmasin diye ugrastim. Ama ikinci isimlerinin ayni anlamda olmasi icinde cok dusundum🙂 sonuctan memnunum birinci isimleri cok farkli ama ikinci isimlerinin anlami ayni.. Insallah sende icine sinicek bi isim bulursun prensese🙂

slm canlarım herkesin bayramı kutlu olsun bugün evde yanlız kaldık babamız bizi bırakıp gezmeye gitti çok canımız sıkılıyo

ohh maşallah canım açılsın iştahın ye bol bol yarasın minikmercimeğine aminnnnn inş rabbim bekleyenarkadaşlarımada tez vakitte nasip eder inş

herkese iyi bayramlar

sanada iyi bayramlar canım

.... Doktorumun bayram izni bitsede ziyaretine gitsem ... Ösledim meleğimi.... Kızlar yaaa ben bebeğime isme karar veremiyorum cok kararsızım.. herkes bi yorum yapıncada aklım cok karısıyor sizler nasıl karar verdiniz bebeklerinizin isimlerine???

al benden dde okadar angelim sanırım bebişimin ismi belli oldu ama ben hala acabalardayım off çokzor muş isme karar vermek

oyyy maşallah canım kocaman olmuşsunuz şeker yüklemeniz inş sorunsuz geçer

Cnm ben esasında 13.haftamda hareketlerini hissetmeye başladım ufak yerlerde karıncalanma şeklinde ve şuan balık yüzüyo gibi oluyo böle için gıdklanıyo 🙂 seyirmelerde var ama ne bilim her gün olmayınca endişeleniyorum yani tam başlasn istiyorum..yarın 18.haftam bitiyo inşallah ve artık bu çocuk ne zaman adam akıllı tekme atıcak dye gün boyu takip etmek ve korkmak istmeiyorum🙁ilgilendiğin için saol tatlm🙂 kızını da seni de öpüyorum

tatlım merak etme sen accık sabret bak bebişin sana öyle tekmele atıcakki gece uykundan uyanıcaksın bende aynı senin gibi çok takıyodum kafama rahat ol bikaç haftaya daha net tekmeler seni bekliyo çok öpüyorum ssenide kuzunuda

Geri