Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yaa bizde malesef gurbetteyiz allahdan eşimin nöbeti yok bayramda ama gelen giden olmayınca kös kös oturduk brine gittik doğum yapmşdı bebeği görmeye bide 2 komşu geldi o kadar
eşim sabah gelicek inşallah ve ben çocuklara şeker almştım gelirler diye ama gelmediler🙁🙁 ya ben sokaktan geçen çocukları bile bekledm ama kapımı kimsecikler çalmadı işte🙁 bide dışarda fırtına var acaip sesler geliyo.Gerçi ben temzlk falan da yaptm acaip yorgnm ve uykum var

kıyamam sana geçen hafta buraya yakın bir yerde terorist yakalnmşdı bende eşim nöbetçi olnca çok korktum ve eşimin nöbet tuttuğu yere gittim saat 4 de geldm sabah eşimle nöbet tuttum yaa 🙂

ardahan offf bende erzuruma gelin gittim 8 ay kaldık eşim aile hekimiydi hemde ilçesinden oturduk çok kötydü yaaa memlekete 17 saat uzaklıktaydı acaip sıkılıyodum kimseleri görmüyodum sağlık ocağına gidip duruyodum ALLAHIM yaaa valla gurbet zor yaw.Şimdide uzaktaym ama en azından otobüsle 6 saat uzaklıkta

valla zor 22 saat ama biz uçakla gidiyoruz aktarmalı oldğu için zor oluyor ama 6 saat te falan memleketteyiz burda hava alanı olmadığı için havaalanı olsa süper olcak aslında