Canım demek sende oldun haaa, ben kendimden değil iğnelere alışkınım çünkü, biraz netten baktımda düşükle sonuçlanabiliyormuş senin dediğin gibi kese delindiği için, ihtimal %1 ama yinede ihtimal işte, Allahım korusun artık onu emanet ediyorum yavrumu elimden birşey gelmiyor başka....
Fotosunu aldık canım 2 gündür baka baka bir hal oldum, heleki o elini kaldırışı hiç gözümün önünden gitmiyor, gece rüyama bile girmiş, kuzum benim yaaaaaa, Allahım inşallah bişi olmaz korkmaya başladım ben...
Görürsün melodim ne kaldı şurda...
Sağol şekerim evet gördük zıplıyordu resmen, el bile salladı bize 🙂
Evet canım gördük vede duyduk bu sefer hayırlısıyla, acayip duygular tunacım sanırım yaşamak lazım anlayabilmek için, ben hamile değilken anlatıyorlardı da o kadar düşünemiyordum... İnşallah canım biraz korkuyorum amniyosentezden, kendimden değil iğnelere çok alışkınım çünkü, kese delinecek ondan çok korkuyorum.. Allahım korusun meleğimi artık, benimelimden birşey gelmez dua etmekten başka...
Melodicim bir bardağın içine yarım bardak ılık su koy, yarım limonu sık, bir tane aspirin at erisin, sonra karbonat (yemek sodası) bir çay kaşığı koy (ama köpürür dikkat et taşmasın, büyükçe bir bardakta yaparsan bunu engellersin) köpüğü geçecektir, sonra bununla ağzını iyicegargara yap, birazcık yakabilir amasüper iyi gelir, bir kaç keç tekrarla ama bir kerede bırakma, geçmiş olsun..
Sağol kankim Allahım sağ salim hepimize kucağımıza almayı nesip etsin inşallah ...