Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyy abla ne guzel hayırlsıyla bıde ben gorsem yawrumu

laloşummm gözünaydn🙂 darısı doğumuna olsn sevinçle mutlulukla inşallah.Meloşummmm sende görüceksn kuzum sende görüceksn meleğini az kaldı bak arada bayram var su gibi akıp gidicek günler🙂

oyyy bayramda evdeym kös kös🙁 burda zaten kimse yok kocam ilk gün nöbetçi snraki gnlerde de evden çkmayz muhtemelen..Yne de temzlk yapmam lazım ama 2 haftaya kadar ALLAH izin verrse taşınıcam evime geçicem nasl gidicez nasl yerleşicez daha yapıcak birsürü iş var yeni perde diktirmem gerekiyo avizesiydi eşyasıydı oyyyyyyyyyyyyyyy şimdiden yoruldm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar yardma gelin bana yaaa olmamııııı?

aminn canım sana da iyi tatiller güle güle git gel, hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim yaa aklım hep sendeydi ne güzel Allah oğluna kavuşturdu tekrar hayırlı olsun. darısı bizlere artık. ne güzel anlatmışsın annelik harika bşy değil mi? maşallah paşamızın boyu ve kilosu çok güzel. yaa aynı benim de seninki gibi oldu epidural rahatlatmıştı beni aslında ama senin rahmin açılmış Allahtan, benimki açılmamıştı ve mecburen suyum gelince sezeryan olmuştum. neyse kısmet böyleymş sen normal doğum yapmışsın şanslısın canım. anneciğine de ne güzel kavuştun gözünaydın. tatlım sen şimdi bol bol dinlen ama arada gir bizi unutma, biz seni unutmayacağız. duaların için de Allah razı olsun. seni ve mis kokulu oğluşunu kocaman öpüyorum🙂)

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş ekliyorum listemize🙂

canım benim sana da şimdiden iyi bayramlar, duaların için sağol güzelim. maşallah kızının cicişlerini Allah giydirmek nasip etsin.

ay canım sağol çok şükür iyiyiz kızım tekmeliyor arada🙂 sizin keyifler nasıl? bizim zaten abimizden kalan baya eşyamız var genelde ortak renkler almıştım ama yenilerine de heves ediyorum tabi. hastane çıkışı aldım elbiseler falan🙂 çıtçıtlı badyler çok kullanışlı canım bir de tulumlar. valla bende bolca var 7-8 takım kadar. anneanneler de hevesli tabi bırak alsınlar🙂 Allah hepimizin bebeklerine giydirmeyi nasip etsin. öpüyoruz sizi de🙂

canım çok sevindim gözünüz aydın maşallah bebişe slm verdi ha🙂) kıyamam ne güzel duygular değil mi? Allah herkese yaşatsın. inş amniyosentezini de güzelce atlatırsın.

tatlım Allah kolaylık versin yeni eviniz de hayırlı olsun ama çok yorma kendini bilirim ev taşımayı çok zorr. şu an 4. evimdeyim çok yorucu oluyor yardım falan etsinler sana, biz de geliriz canım🙂)