annelik bebek rahime düştüğünde başlar diye düşünenlerden değilim ben. annelik önce yüreğe düşmeli. bir bebek mağazasının önünden geçerken, yolda pıtır pıtır yürüyen bir melek görünce, gözler doluyor yüze bir tebessüm yayılıyorsa hızlı hızlı dualar ediliyorsa içimizden hatta bazen seslice annelik işte o an başlamış demektir bence..
bebeğim babanla evleneli 1.5 sene oldu, baban denizci olduğu için senin aramıza katılma süreni biraz ertelemeyi (2012yılına) planlıyorduk. karada çalışmaya başlayana dek babacın.çünkü büyümenin her anına şahit olsun istedik babanda. sonra anneciğin doktora gitti ve polikistik over olduğunu öğrendi. doktor teyzen dedi ki çocuk yapmayı ertelersen kısırlık sorunuyla uğraşabiliriz. içim ruhum birden daraldı bebeğim. sana kavuşamama ihtimali canımı nasıl yaktı anlatamam. 3 aylık bir tedavi verdi annene. aralık ayından itibaren de korunmayı bırakmamızı söyledi meleğim.
biliyor musun bebeğim bu soruna sevindim bile biraz. belki bu sayede çok daha erken doğacaksın yaşamıma. senin için neler yapıyorum şu an bebeğim biliyor musun. soğan suyu içiyorum kaydirigubbakcemile3 baban anlatır sana ben yemeğe bile soğan kavurmazdım kokuyor diye. kaydirigubbakcemile3 civanperçemi diye kokusu soğandan beter bir çay içiyorum. ve doktor teyzenin verdiği ilaçlar çok midemi bulandırıyor ama sana değer meleğim. şimdi saraçoğlu diye bir prof var. onun pko için hazırladığı bitkisel bir kür varmış onu sipariş ettim.annenin arkadaşlarından bu kürle hamile kalan teyzelerin var. annen her yolu deneyip bu üç ayı hem ilaçlar hem de bitkisel yollarla dolu dolu geçirmeyi planlıyor kuzucum. ben sana sık sık yazıcam meleğim. anne ben nasıl dünyaya geldim sorusunu sorduğunda bana bak işte böyle kuzucum diye okuyacağım sana.
ben doğmamış bebeğime her özlemim de bu topike girip ona özlemimi anlatıcam arkadaşlar. sizler de anlatın bebeğinize neler yaşadığınızı, onu ne kadar özlediğinizi, nasıl heyecanla beklediğinizi. biliyorum onlar bu yazdıklarımıza, sevgimize karşılıksız kalamayacaklar. gelip düşüverecekler ellerimize Allahın izniyle bizim dualarımızla