slm kızlar bugün temizlik yaptım yoruldum baya anca girebiliyorum. sayfaları okurken bazı tartışmaları gördüm çok üzüldüm yapmayın böyle hamilesiniz burası sorunlarımızı ve sevinçlerimizi paylaştığımız nezih bir ortam. böyle tartışmaları bırakın bir kenara herkes dilediğini yapmakta özgür.
amiinn canım inş senin de bebeğin yakında gelir.
canım ayrıntılı ult yaklaşık 1 saat kadar sürüyor sonuçları hemen veriyorlar. bakalım benmki de ayın 11inde. iyi çıkar sonuçlarımız inş.kızlar slm hekese.umarım herkes iyidir.hamişler bişey sormak istıyorum size.bugün doktordaydım.bebişimi gördüm ,meleğimi.ayrıntılı ultrasyon olacagımı söyledı doktor ,kendı ypacak sandım.ama radyologlar yapıyormuş.gün verdıler.9 agustos inş.buarada aranızda yapan varmı.kac dakıka sürüyor mesela.
ay ay maşallah oğluşun geliyormuş Allah kucağına almayı nasip etsin canım🙂daha fazla merak ettirmeyelim hamişlerimizi söleyim🙂 çok büyük ihtimal junior Ahmet Burak DEMİR geliyo kızlar🙂🙂
canım benimmm gözünüz aydın🙂 Allah tamamına erdrsn.teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii 5 haftalık olmusuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende bebik istiyommm Daha yeniyim evlilikte amaa anne olmayı çok istiyorum Allah oolmayanlara versinn inş. sonrada bana
amiinn canım inş senin de bebeğin yakında gelir.
aramıza hg canım inş 9 ay adet olmazsın🙂 istersen listemize ekleyebilirim seni de.slm arkadaşlar ben 15/08 de adet olacağım ama dün kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi namaz kılarken eğilmekte zorlandım hamilelik belirtisi olabilir mi
ay canım geçmş olsun benm de öyle lekelerim olmuştu çok yorulunca olup geçiyordu. doktorun normal dediyse korkma bol bol sıvı al ve dinlen. bozma moralini inş meleğin seninle kalır Allah yardımcın olsun.Bence de konu dağılsın benimle ilgilenin... Epeydir giremedim maalesef benim biraz lekelenmem oldu akintiyla pembe... Birkaç gün surunce Dr a göründüm şükür bebeğim duruyordu ama bana progestan takviyesi verdiler... Biraz dinlendim gecti derken az önce yine başladı, moralim bozuldu... 9. haftadayim nolur bu mübarek günlerde bana ve meleğime dua edin... Bazı gebelerde oluyormuş böyle lekelenmeler ama moral çöküyor... Bir de ilk kez bu sabah kustum🙁