ayyy meloşummm valla bilmiyom ki babası da öle söledi ama ne bilim işte ilk olunca insan merak ediyo🙂 bu arada kan testi yaptrdn mı??
kuzum valla sana da yazık bebişe de yapma böle şeyler.Zaten haline bakmayıp maaşallah oruç tutuyosn,bide kendini yormuşsn ama olmas ki??sen terleyip sıvı kaybettkçe ne olucak??çocuk susuz kalmasn annesi o daha miniminnacık..Oruç tuttuğn günler bol bol dinlen ii maaşallah bulantn olmuyo anam benm neydi o haftalarm yaaaa gerçi hala devam ediyo ama olsn pambığım sağlıklı olsn da🙂ama sen beni dinle bacm yorma kendini terleme emi
kesinlkle doğru valla ben her saat acıkıyorum su şişesi biberon gibi elmde bu sıcaklarda napıyım su içiyorum günde 3 lt en az oruç tutamıyom ALLAH affetsn🙁
valla cnm eşimde dr ama ben yine de dr'lara pek inanmam🙂 anne hissediyo işte yaw sen hala ne gazdan falan bahsediyon dimi🙂🙂🙂 dr amcassıııııı🙂🙂 cnm heralde bnmkide hareketlniyo 12.haftadda başladı bu karıncalanma hissi.Sennki gibi oynak olucak heralde hadi bakalm 14 ağustos doğum günüm anneciine ilk hediyesini verirr inşallah miniğim 16.haftasnda🙂 senn oynak kuzunu da çoook öpüyorum.Bu arada karnın büyümş ne güzel olmş maaşallah subhanallah.