günaydın diyen fıstıklar size de kocaman günaydınn ve diğer meleklere de...
hayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı var inş Allah önümüzdeki aya meleğini gönderir. yeni adet tarihini söylersen listeye eklerim.kizlar adet oldum 🙁
inan adına çok sevindim lalazarım kalp atışlarını görmekten çok duyması daha bir zevkli🙂 ay sorma vallahi bu kıpırtılar çok hoş yaa aminnn inş Allah sana da nasip etsin🙂inş canım dr bugün normal bir gelişim var dedi cook sevimdim bunada 🙂
ayyy ne hoştur değil mi tunacım kıpırtıları hissetmek, Allahım sağ salim kucağına versin inş kızını 🙂
baharcığım valla ben olsam çatlardım hadi al bir test yap canım benmki de 3 gün öncesinden çok açık çıkmıştı, inş güzel bebek haberlerini bekliyoruz🙂tatlım çok sevndim darısı başıma inş regl olmadım hala bekliyorum 3 gün bitti bugün
canım benim harika değil mi? sanki böyle içimde pat diye birden dönüveriyor gibi🙂 sanki onun da minik kalbini hissediyorum gibi🙂 çok şükür inş ilerde daha net hissedeceğiz. ay canım geçmş olsun ben de merak ediyordum seni, dikkat et kendine klimanın önünde falan kalma sakın. benim de kontrolüm 11 ağustosta seninle hep birlikte gidiyoruz🙂 ayrıntılı ult. da o gün bakalım npyor bizim bebişler? sağol canım ben de sizi kocaman öptüümm..merhaba gamzecim 🙂 evet bende 1-2 gündür hissediyorum dediğin gibi sanki kuş kanat çırpıyor 🙂 bir ara panik olmaya başlamıştım niye hala hissedemiyorum diye ama şükür gün geçtikcede kuvvetlenicekler inşallah 🙂 ben bide grip oldum sorma iki gündür yatak döşek yatıyorum sıcakda bir yandan kızlar aman dikkat edin ceryanda kalmayın ben cezasını çekiyorum 🙁 canım bende oluşumu görmek için ayın 10 nu bekliyorum bakalım ne kadar büyümüş neyse canım seni ve minikleri öpüyorum şimdilik 🙂